Sari la conținut

Gigi Becali a anunțat ce se va întâmpla cu Stoian, jucătorul care nu s-a adaptat la FCSB


Ellement.

Postări Recomandate

adrian-stoian

Adrian Stoian s-a aflat în afara lotului celor de la FCSB la ultimele două partide disputate în Liga 1. Gigi Becali anunță însă că jucătorul venit de la Crotone va primi curând șanse de la Mihai Teja.

”Nu l-am luat pe Stoian să îl ținem în tribună. Trebuie să îl vedem. Cred că Teja îl va băga să joace, să văd și eu ce am luat”, a spus Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Antrenorul roș-albaștrilor a explicat care este motivul pentru care jucătorul de 28 de ani nu a reprezentat o opțiune pentru el. Stoian nu s-a adaptat la FCSB, echipă pentru care a jucat doar 51 de minute.

Mihai Bălașa a comentat situația lui Adrian Stoian.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Stoian după primul meci pe care l-a disputat pentru vicecampioni (0-0 cu Dunărea, la Călărași). Asta chiar dacă fotbalistul cu peste 100 de dueluri în Serie A are un salariu de 180.000 de euro pe an.

Mihai Bălașa nu înțelege nici el ce se întâmplă cu colegul său. "Stoian se pregăteşte foarte bine, dar nu ştiu ce se întâmplă, întrebaţi-i pe cei din conducere. El se antrenează bine, cu siguranţă când va intra va arăta de ce e în stare, pentru că e un fotbalist foarte bun", a spus Bălaşa.

”Cum să iei campionatul cu ăla din Italia (n.r. - Adrian Stoian), eu habar nu aveam de el. Nici în față, în spate nimic. Nu ai cum să iei campionatul așa”, ”tuna” Becali la începutul lunii februarie.

Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani a jucat pentru Pescara, Bari, Chievo, Bari şi Crotone înainte de a ajunge la FCSB, în această iarnă.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.