Sari la conținut

Gnohere are interzis la Dinamo. Mircea Rednic i-a închis uşa în nas: "Eu l-aş antrena şi acum, dar nu l-ar accepta suporterii"


kenveloo-

Postări Recomandate

Gnohere are interzis la Dinamo. Mircea Rednic i-a închis uşa în nas: "Eu l-aş antrena şi acum, dar nu l-ar accepta suporterii"

Mircea Rednic spune că Harlem Gnohere e un jucător important pentru fotbalul românesc, dar nu crede că "Bizonul" ar mai putea evolua vreodată la Dinamo, pentru că a intrat în gura suporterilor. Gnohere a ajuns la FCSB după ce s-a afirmat la Dinamo.


Într-un interviu acordat site-ului Doar Dinamo, Mircea Rednic a vorbit despre situaţia lui Gnohere, aflat pe picior de plecare de la FCSB: "Oricând l-aş antrena pe Gnohere dacă aş putea, că e jucător bun, e profesionist, chiar şi acum l-aş antrena, dar n-ar mai putea că nu l-ar accepta suporterii. Dar eu l-aş vrea. Ai nevoie de orice jucător ca el."

Gnohere are în acest sezon 26 de meciuri în tricoul FCSB-ului, a marcat 15 goluri şi a oferit o pasă decisivă. Potrivit Transfermarkt, atacantul se află în cel mai bun moment al carierei, fiind cotat la 2.5 milioane de euro.

sursa: prosport.ro

b_350_20_121217_121217_E76336_E76336.png

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / servere mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

fb.pngyt.pngins.pnggt.pngsteam.png

type-460x42_cborder-AB4826_ctop-121217_c

76561198343413989.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.