Sari la conținut

Imaginea cu Messi care a devenit virală, după hat-trick-ul de la Sevilla. "Greutatea" istorică a bucuriei cu Dembele


Ellement.

Postări Recomandate

messi bucurie

Lionel Messi a avut o evoluție entuziasmantă în partida câștigată de Barcelona pe terenul celor de la Sevilla, scor 4-2. Starul argentinian a reușit un hat-trick și o pasă de gol, la reușita din finalul partidei a lui Suarez.

Messi nu a ieșit în evidență doar prin evoluția fantastică de pe teren. După ce a marcat al doilea gol, din pasa lui Ousmane Dembele, Messi a oferit imaginea serii, care s-a viralizat rapid în mediul online. Starul argentinian s-a bucurat împreună cu cel care i-a oferit assist-ul într-o manieră ce a adus aminte de marele Pele.

Messi i-a sărit în brațe lui Dembele, iar imaginea este identică cu cea oferită de Pele și Jairzinho, în finala Campionatului Mondial din 1970, câștigată de Brazilia în fața Italiei, scor 4-1.

sursa: digisport.ro

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.