Sari la conținut

FC Botoșani - Gaz Metan Mediaș 0-0, Digi Sport 1. ECHIPELE DE START


Ellement.

Postări Recomandate

Partida de la Botoșani se anunță extrem de interesantă, pentru că elevii lui Liviu Ciobotariu mai au șanse pentru a prinde un loc în play-off. Trupa moldoveană este singura din Liga 1 cu maximum de puncte în acest an, așa că nu concep să nu se impună și în acest meci.

De partea cealaltă, Edi Iordănescu a trecut peste momentul ratării calificării între primele 6 echipe și continuă să-și ducă la bun sfârșit proiectul de la Mediaș. Edi Iordănescu a semnat pe un an şi jumătate cu Gaz Metan în această iarnă, pentru un salariu de 120.000 de euro pe an şi bonus consistent pentru îndeplinirea obiectivelor, Răspunde de tot ce înseamnă, pe partea sportivă, echipa de liga 1, liga 3 și juniori. Pentru a ieşi din insolvenţă, Gaz Metan mai are de achitat 1.150.000 de lei conform planului de reorganizare.

sursa: https://www.digisport.ro/

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.