Sari la conținut

Claudiu Niculescu a identificat marele pericol pentru Dinamo în play-out. Ce transfer al lui Rednic l-a impresionat


Ellement.

Postări Recomandate

dunarea calarasi dinamo

Dinamo va juca pentru al doilea sezon la rând în play-out, iar marele pericol pentru gruparea din Ştefan cel Mare este să se amăgească cu rezultatele obţinute în confuntările cu echipele clasate pe locurile 7-14.

"Important acum e ca Dinamo să se concentreze pe ce are de jucat în play-out şi să formeze un nucelu pentru sezonul viitor. Probabil că Mircea Rednic va face experiemnte la început şi, uşor-uşor, va face un prim 11 pentru următorul sezon.

Însă play-out-ul poate fi foarte periculos. Poţi avea rezultate bune, pentru că adversarii nu sunt aşa de puternici şi apoi pleci la drum cu aceiaşi jucători. Iar cel mai bun exemplu e chiar Dinamo, în sezonul trecut", a spus Claudiu Niculescu, la Digi Sport Special.

Cel care a fost pentru scurt timp antrenorul lui Dinamo, înainte de venirea lui Mircea Rednic, a fost convins de un singur jucător.

"Montini îmi place foarte mult. A demonstrat de când a venit că e unul dintre puţinele transferuri reuşite până acum", a spus Claudiu Niculescu.

sursa: https://www.digisport.ro/

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.