Sari la conținut

Mitrita i-a cucerit deja pe americani: "Va avea publicul la picioare, fanii o sa il placa mult de tot!" Porecla primita de roman la New York


Joffrey

Postări Recomandate


	Mitrita i-a cucerit deja pe americani: "Va avea publicul la picioare, fanii o sa il placa mult de tot!" Porecla primita de roman la New York

Mitrita a marcat un gol in chiar primul sau meci la New York City FC, amicalul cu AIK Stockolm. Fostul jucator al Craiovei a marcat dupa 50 minute in tricoul americanilor.

Mitrita i-a cucerit deja pe noii sai colegi. Alex Ring, capitanul celor de la New York City FC, il lauda pe roman.

"Fanii o sa il placa mult de tot. Prin modul in care joaca, va avea publicul la picioare. Cativa dintre jucatori au glumit pe seama lui, poreliclindu-l "Giovinco". Chiar seamana cu italianul putin. Mingea i se lipeste de picior, ia decizii bune la timp si e un foarte bun transfer pentru echipa noastra. Il cunosc de doar cateva zile, dar pot sa va spun ca e cu siguranta un baiat de treaba. E putin timid, dar e normal, probabil, abia a venit. Sunt convins ca se va integra perfect in grup si ca fanii din MLS il vor iubi si se vor simti fericiti privindu-l cum joaca", a declarat Ring la finalul partidei.
 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.