Sari la conținut

Adrian Porumboiu a spus-o în sfârşit. Omul decisiv pentru "debarcarea" lui Dragomir şi aducerea lui Iorgulescu în fruntea Ligii: "Dacă nu intervenea, Mitică era şef şi azi"


kenveloo-

Postări Recomandate

Adrian Porumboiu a spus-o în sfârşit. Omul decisiv pentru "debarcarea" lui Dragomir şi aducerea lui Iorgulescu în fruntea Ligii: "Dacă nu intervenea, Mitică era şef şi azi"

Adrian Porumboiu şi-a adus aminte de alegerile pentru şefia LPF din 2013, când Gino Iorgulescu l-a învins pe Dumitru Dragomir, şi a dezvăluit, marţi, că rezultatul nu ar fi fost posibil fără intervenţia lui Victor Ponta.

La acea vreme, Ponta era prim-ministru şi unul dintre cei mai puternici oameni din România, iar apropierea lui Iorgulescu de gaşca PSD i-a adus, într-un final, mandatul în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal. La cinci ani distanţă, Adrian Porumboiu a povestit momentul: „Mitică şi Ion Crăciunescu, când au ajuns sus şi puteau să aplice regulamentul şi să fie prieteni cu mine, s-au uitat în altă parte. Eu când nu l-am votat pe Mitică am făcut-o din respect pentru fotbal. Nu am ceva cu el. Mitică greşeste, nu trebuia să vorbească. Îl pun într-o postură proastă.

Cred altceva însă. Mitică are tot dreptul să fie supărat în sinea lui. N-am făcut parte din niciun complot. Erau îngeri căzuţi care mă sunau (n.red - referire la Gigi Becali) de trei-patru ori pe zi. Le-am zis că nu mă amestec. Dar dacă nu intervenea Ponta în modul în care a intervenit, Mitică era şi azi preşedinte la Ligă fără probleme”, a declarat fostul finanţator de la SC Vaslui, la GSP Live.

Schimbarea de la vârful Ligii Profesioniste de Fotbal s-a produs în 2013, după 17 ani de "domnie" a lui Dumitru Dragomir. A fost 11-7 pentru Gino Iorgulescu, cel care ocupă şi acum poziţia de şef al LPF.

"Filmul" evenimentelor

Cu o seară înaintea alegerilor din 2013, Gino Iorgulescu, candidat la şefia Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a întâlnit la un hotel cu premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi cu zece oficiali ai unor cluburi de fotbal pentru a pune la cale "debarcarea" lui Mitric[ Dragomir din fruntea LPF. La puţin timp, Ponta nu a dezminţit informaţia, dar nici nu a dorit să comenteze pe această temă, spunând doar că s-a întâlnit "cu mai mulţi oameni de sport"."Sunt foarte hotărât să modificăm Legea sponsorizării, în aşa fel încât să fie mult mai uşor şi mult mai practic pentru companiile private să sponsorizeze atât activităţile sportive, cât şi cele culturale. M-am văzut cu preşedintele Federaţiei, Mircea Sandu, şi oferim tot sprijinul pentru ca România să găzduiască în 2020 meciuri din Campionatul European. La fel, am discutat şi discut cu alţi oameni de sport şi de cultură cum să facem să găsim mai mulţi bani pentru sport şi cultură, nu doar de la buget", a spus Ponta.

sursa: prosport.ro

 

b_350_20_121217_121217_E76336_E76336.png

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / servere mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

fb.pngyt.pngins.pnggt.pngsteam.png

type-460x42_cborder-AB4826_ctop-121217_c

76561198343413989.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.