Sari la conținut

6 sfaturi care te vor ajuta sa castigi biletul zilei la pariuri!


Ellement.

Postări Recomandate

Resultado de imagen de pariuri sportive

Din dorinta de a obtine castiguri constante la pariuri sportive din ce in ce mai multi pariori apeleaza la diferite strategii si sisteme de joc, iar biletul zilei este unul dintre proiectele care atrage cel mai mare interes.

 

1. Nu combina un numar mare de evenimente

 

Probabil cea mai importanta regula atunci cand vine vorba despre biletul zilei la pariuri este aceea de a nu combina un numar prea mare de evenimente sportive. Tentatia unui castig mare este la tot pasul si vei fi parca impins de la spate sa tot adaugi meciuri pe bilet, insa trebuie sa fii constient de faptul ca sansele de reusita ale unui bilet scad cu cat adaugi pe el mai multe evenimente. Sfatul meu este sa te rezumi la maxim 3-4 meciuri pe bilet si sa te multumesti cu un castig mai mic, dar constant.

 

2. Alege cote rezonabile

 

Chiar daca valoarea cotelor nu trebuie sa reprezinte principalul criteriu de alegere al pronosticurilor, ea semnifica, in cele mai multe cazuri, sansa reala de reusita a unui anumit pariu. Astfel, iti recomand sa joci cote rezonabile si sa nu te “arunci” pe valori prea ridicate, deoarece si sansele de a castiga scad considerabil. Asta nu inseamna ca daca alegi cele mai mici cote vei castiga garantat, insa trebuie sa gasesti un echilibru intre valoarea cotei si sansa reala de reusita a respectivului pronostic.

 

3. Informeaza-te si invata sa analizezi corect un eveniment sportiv

 

Analiza meciurilor este unul dintre cele mai importante aspecte pentru a putea castiga biletul zilei. Ceea ce trebuie sa intelegi din start este faptul ca analiza unui eveniment sportiv necesita destul de mult timp si doar consultarea fugitiva a statisticilor nu-ti va oferi prea multe informatii importante. Daca insa vrei sa castigi la pariuri, atunci trebuie sa dedici timp si informarii asupra meciurilor pe care pariezi.

 

4. Nu juca niciodata la recuperare

 

O greseala foarte des intalnita la pariorii din Romania, indiferent de sistemul de joc pe care-l pun in aplicare este jucatul la recuperare. Este evident faptul ca oricat de bine ai analiza si te-ai informa despre evenimentele sportive mai devreme sau mai tarziu vei trece si prin perioade cu rezultate modeste, deoarece si inspiratia joaca un rol important in pariuri. In astfel de momente majoritatea pariorilor maresc mizele sau joaca bilete mai riscante cu gandul ca vor recupera pierderile initiale, insa tot ceea ce vor face este de a pierde si mai multi bani. Asadar sfatul meu este sa nu joci niciodata la recuperare si sa iti mentii acelasi stil de joc indiferent de rezultatele inregistrate.

 

5. Pariaza doar pe sporturile care le cunosti

 

Sunt foarte putini pariori care se pricep la mai mult de un sport, de aceea te sfatuiesc sa te axezi pe un singur sport, despre care ai cele mai multe informatii. Uneori oferta sportiva saraca intr-un anumit sport te va face sa-ti indrepti atentia si catre alte competitii, insa este o mare greseala, pentru ca vei paria fara sa faci o analiza corecta, ceea ce va conduce, pe termen lung, catre pierderi de bani. Daca totusi vrei sa plasezi un bilet in astfel de situatii iti recomand sa arunci o privire peste ponturile oferite de specialistii nostri pe respectivul sport.

 

6. Ai rabdare si pastreaza-ti mereu incredera

 

O calitate necesara oricarui parior, fara de care n-are nicio sansa sa castige lupta impotriva casei de pariuri este rabdarea. Foarte multi pariori renunta prea repede la un sistem de joc daca rezultatele nu sunt multumitoare, insa trebuie sa ai rabdare si sa-ti pastrezi increderea, pentru ca fiecare persoana trece prin perioade mai bune sau mai proaste. Nu te grabi sa tragi concluzii pripite; invata sa gandesti pe termen lung, mergi pe o anumita strategie cel putin 2-3 luni si abia apoi vezi daca aceasta ti se potriveste sau nu.

 

 

Acum ca ti-am prezentat cateva sfaturi ce se pot dovedi foarte utile in alegerea pronosticurilor pentru biletul zilei, ar trebui sa incepi sa le iei in considerare pentru a-ti creste sansele de a obtine castiguri la pariuri.

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.