Sari la conținut

Gigi Becali a spus că e cel mai slab fundaș pe care l-a avut la echipă, Bălașa i-a dat o replică savuroasă din Spania


Ellement.

Postări Recomandate

FOTBAL:ANTRENAMENT FCSB INAINTEA MECIULUI CU DINAMO (10.11.2018)

Mihai Bălașa împlinește astăzi 24 de ani și speră ca 2019 să fie un an mai bun. În 2018, Bălașa a fost unul din "clienții" lui Gigi Becali. După partida cu Sepsi, pierdută de FCSB cu scorul de 4-2, Gigi Becali l-a desființat pur și simplu pe Mihai Bălașa.

 
"Bălașa avea 8.000 pe lună. Eu i-am făcut 15.000, crescuse, am văzut că e fotbalist. Am greșit, el când a văzut că are 15.000, nu mai joacă. Cel mai slab fundaș central pe care l-am avut la Steaua e Bălașa, face circ pe teren. Ia stai pe bancă. Altul la rând, până când se potrivește piesa", spunea Gigi Becali, la începutul lunii decembrie, la Digi Sport.

"Cu aceste critici m-am obișnuit, le iau ca pe ceva pozitiv. Mă ajută să cresc în evoluția mea. Chiar dacă patronul e mai greu de mulțumit, dar sper să îl mulțumim. O să vedem în meciurile următoare cum arată apărarea", a spus Mihai Bălașa.

Mai mult, întrebat care este cel mai bun fundaș din România, Bălașa a răspuns fără ezitare: "Eu". De ziua lui, fundașul roș-albaștrilor și-ar dori să fie la fel de bun ca idolul său. "Sergio Ramos mi-a plăcut întotdeauna. Sunt multumit ce am realizat, chiar dacă se putea mai bine. În anumite momente, am luat niște decizii care nu au depins numai de mine", a mai spus Mihai Bălașa.

Mihai Bălașa: "Îmi doresc să câștig campionatul"
De ziua lui, Mihai Bălașa a anunțat care este cea mai mare dorință din acest an. 

"În primul rând, îmi doresc să fiu sănătos și să câștig campionatul. O să bem un pahar de vin, o bere, să vedem dacă ne lasă și Mister. O să negociez, am timp până diseară", a mai spus Mihai Bălașa. 

sursa: https://www.digisport.ro/

RETRAS !

                                                                                                                                                                            

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.