Sari la conținut

Un nou scandal în Liga 1! Gonit de la club, directorul sportiv a intrat în concediu medical. ”S-a îmbolnăvit subit”. Reacţia acuzatului: ”Să vină să-mi aducă apă şi să facă ceai”


kenveloo-

Postări Recomandate

EXCLUSIV | Un nou scandal în Liga 1! Gonit de la club, directorul sportiv a intrat în concediu medical. ”S-a îmbolnăvit subit”. Reacţia acuzatului: ”Să vină să-mi aducă apă şi să facă ceai”

La o zi după ce Comitetul Director al Politehnicii Iaşi a anunţat că mai multe persoane din administraţia clubului vor fi disponibilizate, fiind notificate în acest sens cu un preaviz de 20 de zile, doi dintre angajaţii vizaţi pentru a fi puşi pe liber au intrat în concediu medical.

Conform unor surse din club, directorul sportiv Tibor Selymes şi PR-ul Aurelian Simion au anunţat conducerea clubului că intră în concediu medical. Selymes a înaintat chiar la club un certificat medical, prin care solicită concediu pe perioada 9-19 ianuarie, invocând o gastrită.

Preşedintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie, a confirmat aceste informaţii şi i-a avertizat pe cei doi că va solicita unei comisii medicale să verifice dacă aceste probleme de sănătate sunt reale.

”Astăzi am fost informaţi de către serviciul financiar-contabil, aşa cum ne aşteptam, că două persoane din cadrul clubului, cărora li s-a făcut notificare cu privire la reorganizarea clubului, s-au îmbolnăvit subit. Probabil şocate de acea notificare, au făcut gastrită peste noapte şi au solicitat concedii medicale.

Ne aşteptăm ca şi celelalte persoane notificate cu privire la reorganizare să se îmbolnăvească la fel de subit şi pe o perioadă la fel de îndelungată. Aşa cum fac mulţi angajaţi în astfel de situaţii. Dar sunt comisii care vor analiza dosarul şi vor constata dacă afecţiunile menţionate în acest certificat sunt reale, dacă problemele de sănătate invocate de către cei doi angajaţi sunt conforme cu cele scrise în certificate”, a declarat preşedintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie, pentru ProSport.

Selymes: ”Da, sunt bolnav, stau acasă! Îl aştept pe preşedinte să-mi aducă apă şi să-mi facă ceai”

În replică, directorul sportiv Tibor Selymes a confirmat că a solicitat concediu medical şi i-a transmis preşedintelui Adrian Ambrosie că îl aşteaptă cu ceai. ”Da, sunt bolnav, stau acasă. Nu pot să fiu bolnav? Mă doare stomacul, am fost la doctor.

Să vină să îmi aducă apă, să-mi facă ceai. Nu am nimic împotrivă. Dacă va solicita unei comisii să verifice certificatul, e foarte bine. Poate să vină să stea şi la toaletă cu mine dacă vrea”, a declarat Tibor Selymes, care a punctat că nu a primit nicio notificare privind restructurarea postului pe care îl ocupă: ”Nu am primit nimic, nu ştiu despre ce vorbiţi. Am auzit ceva prin presă. E treaba lor. Trebuie să cunoşti legile…”.

”Îi dorim însănătoşire grabnică şi dacă se vindecă doar cu un ceai, nu trebuie să i-l ducem acasă, îl invităm la birou să îl bea, asta însemnând că nu este atât de gravă boala de care suferă”, a declarat, în replică, Adrian Ambrosie.

sursa: prosport.ro

b_350_20_121217_121217_E76336_E76336.png

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / servere mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

fb.pngyt.pngins.pnggt.pngsteam.png

type-460x42_cborder-AB4826_ctop-121217_c

76561198343413989.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.