Sari la conținut

Rusescu şi Benzar, OUT de la FCSB? Becali a rupt tăcerea şi a anunţat ce se întâmplă cu cei doi


kenveloo-

Postări Recomandate

 

ULTIMA ORĂ: Rusescu şi Benzar, OUT de la FCSB? Becali a rupt tăcerea şi a anunţat ce se întâmplă cu cei doi

Gigi Becali (60 de ani) a anunţat că Romario Benzar şi Raul Rusescu, doi fotbalişti de la FCSB cu oferte, nu vor pleca în această iarnă. Latifundiarul din Pipera a anunţat că fundaşul dreapta nu are nicio ofertă concretă, iar fostul golgheter al roş-albaştrilor, Rusescu, va putea pleca abia la vară, pentru "e nevoie de el" acum.

Raul Rusescu (30 de ani) e dorit în Turcia, de Giresunspor. Preşedintele turcilor a confirmat că a negociat cu Becali. ProSport a scris că Romario Benzar e dorit în zona Golfului, dar Becali spune că acesta nu va pleca în acest început de an. "Benzar nu pleacă, n-a fost nicio ofertă! Rusescu nu mai pleacă nici el, avem nevoie de el! La vară, poate", a spus Gigi Becali, miercuri seara.

Postul de fundaş dreapta e unul sensibil la FCSB, care nu are dublură şi, dacă nu va mai fi transferat niciun jucător pe acel post, Teja va fi nevoit să improvizeze. În ceea ce-l priveşte pe Raul Rusescu, acesta e nemulţumit că a ajucat puţin în cele şase luni de la revenirea în Bucureşti şi e dorit în Turcia. Omul cu banii de la vicecampioana României nu-i dă voie acestuia să plece acum.

Romario Benzar (26 de ani) a jucat 1.789 de minute în acest sezon la FCSB,  find al patrulea cel mai folosit jucător din lot după Bălgrădean, Planic şi Man. Fostul golgheter al roş-albaştrilor, Rusescu, a strâns doar 764 de minute în 20 de partide din toate competiţiile, timp în care a marcat de patru ori şi a livrat cinci assist-uri.

sursa: prosport.ro

b_350_20_121217_121217_E76336_E76336.png

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / servere mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

fb.pngyt.pngins.pnggt.pngsteam.png

type-460x42_cborder-AB4826_ctop-121217_c

76561198343413989.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.