Sari la conținut

[Tutorial] Chrome , FileZilla stealer


KRANOS

Postări Recomandate

Tot ma gandeam eu noaptea, daca oare nu cumva nu ar merge prin metode babesti sa preiei parolele cuiva. Din ce am experimentat pana acum se pare ca merge.
1.Descarcam arhiva: https://mega.co.nz/#...ZtOUsd8P6HOBMgo ,parola arhivei: rstforums.com
2.Editam cu un editor de fisiere, fisierul send.vbs unde vom inlocui [email protected] cu adresa noastra de gmail si parolacont evident, cu parola noastra.
3.Editam fisierul trimite.bat, unde vom inlocui [email protected] cu adresa de email pe care vom dori sa primim fisierele.
[+]Cam atat cu configurarea. In continuare, dupa ce vom plasa victimei cele doua fisiere (le convertiti voi bat2exe si pe cine intereseaza si cunoaste bine comenzile in Windows poate scrie intr-un director ferit de ochii userului datele din fisierul vbs, astfel va ramane un singur fisier cu extensia .bat)
[+]Bun.Presupunand ca userul a executat fisierul batch, pe adresa noastra de email vom primi doua mailuri. Unul cu numele "filezilla.xml", in care vom gasi host-urile si parolele corespunzatoare, iar in celalalt mail vom primi un fisier cu numele "LoginData", in care se afla parolele corespunzatoare site-urilor userului.
Cum "decriptam" acest fisier?
[+]Copiem fisierul LoginData intr-un folder, pe Desktop cu numele Parole, sau orice alt nume si il redenumim in Login Data.
[+]Deschidem aplicatia ChromePasswordDecryptor.exe, care am extras-o din install-ul de pe site-ul lor (nu am scanat-o , dar avira n-a tipat, deci pare ok), apoi rasfoim pe desktop si alegem folderul creat de noi si apasam
butonul "Start Recovery", iar de aici va descurcati.
Tutorialul a fost testat cu succes pe sistemul de operare Windows 7 Ultimate x32, iar scopul acestuia a fost
acela de a arata cum se pot trimite emailuri, chiar si atasamente printr-un server SMTP de pe Windows cu un script Visual Basic Scripting Edition.
[+]Nu imi asum raspunderea pentru utilizarea in alte scopuri, decat educative a acestuia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.