Sari la conținut

Astra renunţă la încă un jucător de bază! A fost lăsat acasă şi anunţat să-şi caute echipă: "Are acordul pentru a negocia un transfer" | Reacţia impresarului


kenveloo-

Postări Recomandate

Astra renunţă la încă un jucător de bază! A fost lăsat acasă şi anunţat să-şi caute echipă: "Are acordul pentru a negocia un transfer". UPDATE | Reacţia impresarului

Astra Giurgiu a anunţat că jucătorii Plamen Iliev şi Laurenţiu Buş nu au făcut deplasarea în cantonamentul din Antalya, conform unui comunicat emis pe site-ul oficial al clubului. Laurenţiu Buş a primit de asemenea acordul clubului pentru a negocia un transfer la o altă echipă.

Contactat de ProSport, impresarul lui Laurenţiu Buş, Bogdan Apostu, a vorbit despre situaţia jucătorului: "Probabil că mâine va semna cu altă echipă. Există interes şi din ţară, dar şi din străinătate. Cel mai probabil va rămâne aici, dar trebuie să ne grăbim pentru că începe perioada de pregătire. Mai mult de atât nu vă pot spune, dar probabil că mâine va semna cu o nouă echipă.

Pe lângă Iliev şi Buş, Costel Enache nu se va mai putea baza nici pe Justin Mengolo, Dylan Bahamboula şi Dijman Koukou, toţi puşi pe liber: "Lotul echipei noastre va efectua, începând de astăzi, stagiul centralizat de pregătire al iernii, care va fi găzduit de staţiunea Lara, din Antalya, Hotelul Royal Seginus urmând să fie gazda elevilor lui Costel Enache, până în 22 ianuarie, când este programată revenirea în ţară. Deocamdată, 25 de jucători se află în acest stagiu, zilele următoare fiind aşteptate noutăţi la capitolul sosiri.

Deocamdată, după rezilierea angajamentelor cu Justin Mengolo şi Dylan Bahamboula, s-a ajuns la un acord şi pentru plecarea lui Djiman Koukou. De asemenea, Plamen Iliev şi Laurenţiu Buş nu au făcut deplasarea în cantonament, ultimul având acordul clubului pentru a negocia un transfer", se arată în comunicatul emis de club.

Plamen Iliev a semnat un precontract cu Ludogoreţ Razgrad, pentru că în vară va deveni liber de contract. Portarul bulgar a intrat în ultimele şase luni de contract, la 1 ianuarie. Prestaţiile de la Astra l-au adus pe Plamen Iliev la naţionala Bulgariei, unde este titular de drept. Goalkeeperul a ajuns în România la FC Botoşani, apoi a fost transferat de Astra Giurgiu, cu care a refuzat să-şi mai prelunească contractul şi a fost trecut pe linie moartă. Iliev a adunat 106 meciuri în Liga 1, dintre care doar 32 fără gol primit. În Bulgaria, Plamen Iliev a mai jucat la Levski Sofia. Transfermarkt îl cotează la 600.000 de euro pe portarul din ţara vecină.

Laurenţiu Buş a ajuns în urmă cu un la Giurgiu, fiind transfer tot de la FC Botoşani, în schimbul sumei de 50.000 de euro. Fratele lui Sergiu Buş a adunat nouă partide în acest sezon, pentru Astra, reuşind să înscrie două goluri şi să livreze o pasă decisivă. Conform transfermarkt, cota lui Buş se ridică la 400.000 de euro. De-a lungul carierei, mijlocaşul a mai evoluat pentru U Cluj, Poli Timişoara, Oţelul Galaţi, Rapid Bucureşti, Dunărea Călăraşi, ASA Tg. Mureş şi Ramat haSharon. Un titlu de campion are Buş în palmares, cel obţinut în 2011, cu Oţelul Galaţi. Laurenţiu Buş mai are contract cu Astra până în 2020.

sursa: prosport.ro

b_350_20_121217_121217_E76336_E76336.png

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / servere mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

fb.pngyt.pngins.pnggt.pngsteam.png

type-460x42_cborder-AB4826_ctop-121217_c

76561198343413989.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.