Sari la conținut

Gică Popescu a dat cărţile pe faţă. Care e stadiul lucrărilor stadioanelor ce vor găzdui EURO 2020: "Niciunul nu va fi gata 100%. Lucrările au început foarte târziu"


kenveloo-

Postări Recomandate

Gică Popescu a dat cărţile pe faţă. Care e stadiul lucrărilor stadioanelor ce vor găzdui EURO 2020: "Niciunul nu va fi gata 100%. Lucrările au început foarte târziu"

Consilierul premierului pentru Campionatul European din 2020, Gheorghe Popescu, a recunoscut că stadioanele din Capitală nu vor fi renovate la timp pentru turneul final. Fostul internaţional susţine că naţionalele care vor veni la Bucureşti se vor putea antrena pe arenele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf. Doar Arena Naţională va găzdui partide de la turneul final, în timp ce restul stadioanelor vor servi pe post de terenuri de antrenament.


"Vor fi gata... Se vor antrena şi pe Ghencea, şi pe Guleşti şi pe Arcul de Triumf. S-ar putea să nu fie gata hotelurile, pentru că fiecare stadion are înglobat câte un mini-hotel. S-ar putea ca respectivele camere să nu fie dotate. Dar se vor putea antrena (n.r. - echipele participante la Euro). Proiectul de la Ghencea a fost îmbunătăţit şi a fost schimbat aspectul. Sunt mai multe spaţii de închiriere, mai multe locuri de parcare în subteran, de la 150 la 300 sau 350. A fost modificat în bine. În perioada aceasta nu se putea lucra, nu poţi pune betoane. Vor fi gata într-un an şi jumătate. Sunt de acord că lucrările au început târziu, foarte târziu. Dar acum totul este la turaţie maximă. Firmele respective sunt obligate să lucreze în două schimburi.

Sunt stadioane de antrenament, nu sunt stadioane despre care UEFA să spună că dacă nu le ai nu organizezi. Eu cred că niciunul nu va fi gata 100%. Vor fi 99%, vor fi 98, 95, dar se vor putea antrena. Ceea ce este important. Eu am preluat conducerea acestui proiect anul trecut, în ianuarie şi din 2018 suntem la turaţie maximă. Mie îmi pare rău că s-au pierdut patru ani, în care se puteau face lucruri... Acum trebuie să ne rugăm să ne lase timpul, pentru că prindem două ierni", a declarat Gheorghe Popescu.

Doar stadionul Ghencea a intrat în procesul propriu-zis de modernizare. Stadionul vechi a fost demolat complet, iar acum urmează să fie ridicat unul nou. După spusele lui Gheorghe Popescu, se pare că proiectul a fost îmbunătăţit. La Giuleşti şi Arcul de Triumf n-a fost mişcată nicio cărămidă, în timp ce în Complexul Dinamo e clar că nu vom avea un nou stadion până în vara lui 2020.

Bucureştiul se numără printre cele 12 oraşe (Roma, Baku, Sankt Petersburg, Copenhaga, Amsterdam, Bucureşti, Londra, Glasgow, Bilbao, Dublin, Munchen şi Budapesta) care vor găzdui meciuri la Euro 2020. Pe Arena Naţională se vor juca 3 meciuri din faza grupelor şi o optime. Turneul final va avea loc între 12 iunie şi 12 iulie 2020 şi va marca 60 de ani de la înfiinţarea Campionatului European.

sursa: prosport.ro

b_350_20_121217_121217_E76336_E76336.png

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / servere mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

fb.pngyt.pngins.pnggt.pngsteam.png

type-460x42_cborder-AB4826_ctop-121217_c

76561198343413989.pngAddFriend.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.