Sari la conținut

UMIDIGI S: specificații complete și prezentare video (P)


*VALY*

Postări Recomandate

6-700x394.jpg

Astăzi, chinezii de la UMIDIGI ne dezvăluie specificațiile complete pentru primul smartphone din seria S-Class. După cum vă ziceam și săptămâna trecută, printr-un articol dedicat, UMIDIGI S este un terminal ce vine într-o construcție unibody realizată din aluminiu, minimalistă și rezistentă, ce măsoară doar 7.98 mm grosime.

Telefonul este echipat cu un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 13 MP, de tip S5K3L8, și unul de 5 MP. Camerele sunt asistate de un dual LED flash și pot înregistra video la rezoluție 4K. Selfie cam-ul este prevăzut cu un senzor de 5 MP și vine cu o sumedenie de funcții și reglaje, printre care și beauty mode și auto face detection.

3-700x394.jpg

Acumulatorul are o capacitate de 4.000 mAh și, conform spec sheet-ului, ar trebui să asigure cam 2 zile de utilizare medie spre intensivă sau 18 zile de standby. Desigur, la acest capitol, o contribuție importantă o are și procesorul MediaTek Helio P20, Octa-Core, tactat la 2.3 Ghz, ce este cam cu 25% mai eficient decât modelul din generația anterioară, MediaTek Helio P10. Alături de acesta, mai găsim 4 GB de memorie RAM, o cantitate arhisuficientă chiar și pentru un multitasking intensiv și gaming, precum și 64 GB memorie internă, cu posibilitatea utilizării unui card de memorie microSD cu capacitate de până la 128 GB.  Display-ul este produs de Sharp, măsoară 5.5 inchi în diagonală și rulează la rezoluție Full HD. Este protejat printr-o sticlă Corning Gorilla Glass 4, de tip 2.5D (ușor curbată spre extremități).

5-700x387.jpg

Noutatea principală a acestui model este sistemul de operare, care acum poartă numele de UMI OS și este bazat pe Android 7.0 Nougat. UMI OS aduce un aspect simplu, foarte similar cu cel al Android-ului stock, și dispune de o serie de funcții și aplicații inteligente, menite să îmbunătățească interacțiunea cu smartphone-ul, să ofere un grad de personalizare extins și să asigure un nivel de performanță superior și o autonomie ridicată. De asemenea, producătorul promite să ofere update spre Android 8.0, la scurt timp de la lansarea acestuia.

Lista completă a specificațiilor poate fi consultată pe pagina de produs. Tot aici, prin intermediul formularului din zona subscribe, vă puteți înscrie la un concurs prin care puteți câștiga un voucher de discount, cu ajutorul căruia veți putea achiziționa un terminal UMIDIGI S la prețul promoțional de doar 0.99 $.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.