Sari la conținut

Incapabilu

Member
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Incapabilu

  • Dată Naștere 03.08.2004

Metode de contact

Vizitatori Recenți Profil

615 citiri profil

Realizările lui Incapabilu

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. 1. Numele tau ( din joc ) : Wrong. 2. Propun să: se adauge inapoi mask-ul/ hat-ul pedo bear 3. Motiv: cea mai smechera masca o vreau inapoi ca de nu ma tai pe vene in timp ce ascult BTS ! 4. Ai resurse pentru a fi adăugată aceasta propunere?:- 5. Alte detalii:TOT GRUPUL de steam Pedo Bear isi vrea hatul inapoi si de nu nu il bagati inapoi venim peste voi !(PS, NU II SHIT POST CHIAR VREAU MASCA INAPO <3<3)
  2. 1. Numele tau ( din joc ) : Wrong. 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/tytyboss 3. SteamID: https://steamidfinder.com/lookup/tytyboss/ 4. Profilul + numele Adminului care ți-a dat ban: https://steamcommunity.com/id/Alexsirbu26 AL3X#1 5. Motiv: *jignire sv* jignire server, am zis :*coaie ce server bun ca imi dispare arma din mana*. 6. Dovada: http://prntscr.com/plsph3 ; https://bans.ro/old/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:191114510&advType=steamid&Submit 7. Alte detalii: Nu am nimic cu AL3X, consider ca este un admin foarte bun, dar serios, ban permanent pentru un adevar , plus nici macar nu am injurat serverul sau ceva, doar l-am facut *bun*. ---!Respecta si vei fi Respectat!---
  3. 1. Numele tau ( din joc ) : Wrong. 2. Profilul tau de steam:https://steamcommunity.com/id/tytyboss 3. Gradul pe care îl deții:Moderator 4. SteamID:STEAM_0:0:191114510 5. Dovada la orele cand ai luat ultima data UP:https://usp.ro/forum/topic/30320-cerere-up-wrong/ 6. Poza la orele pe care le ai acuma: https://www.gametracker.com/player/Wrong./89.40.104.116:27015/ 7. De ce crezi ca meriți UP ?:Sunt foarte activ pe server, +eu administrez serverul cam 24/7 8. Ai citit regulamentul ?: Da, dinnou, nu am gasit taguri, eu am citit regulamentul aici:https://usp.ro/forum/topic/27082-regulament-player-vip-staff/
  4. 1. Numele tau ( din joc ) :WrOnG. 2. Link de la profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/tytyboss 3. Gradul pe care il detii:Moderator 4. Cat timp vei fi absent?:7 zile maxim. 5. Motiv: Probleme cu internetul 6. Alte detalii: Probabil ca nu va dura atata, am pus 7 zile in cel mai rau caz.
  5. Kindda sad ca ai 12 ani si te deranjeza ca injur. Plm esti pe un server comunitar. BTW , eu nu injur de placere, o fac ca sa acentuez un fapt, de exemplu imaginea 1 , unde l-am facut pizda ca nu poate sa faca kill fara sa traga 50 gloante in mine. Daca asta ii motiv de remove, imi pare rau ca ai 12 ani si joci un joc care ii PGI 14 (15 ANI +) Si ii rated M for Mature. P.S. , My-am adus aminte, cred ca ii dupa ora 10 cand ai voie sa injuri pe server
  6. 1. Numele tau ( din joc ) : WrOnG. 2. Profilul tau de steam:https://steamcommunity.com/id/tytyboss 3. Gradul pe care îl deții:Administrator 4. SteamID: https://steamrep.com/profiles/76561198342494748 5. Dovada la orele cand ai luat ultima data UP: Nu am deoarece sa arhivat postarea mea. 6. Poza la orele pe care le ai acuma: http://prntscr.com/ofxrj9 7. De ce crezi ca meriți UP ?:Sunt unul din singurii admini activi.+aproape nici unul din ceilalti admini au varsta necesara pentru a fii admini. 8. Ai citit regulamentul ?: DA (ex:sal,pa,cf,) - nu este nici un tag, eu am citit regulamentu de aici
  7. Incapabilu

    Propunere

    PRO, o ideie forte buna!
  8. +PRO Activ, de treaba, are macar varsta necesara, +se cunoaste cu serverul
  9. Acest post nu poate fi afișat deoarece este într-un forum protejat de parolă. Introdu parolă
  10. 1. Numele tau ( din joc ) : G e T (Incapabilu') 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/tytyboss 3. Gradul pe care îl deții: Administrator 4. SteamID: STEAM_0:0:191114510 5. Dovada la orele cand ai luat ultima data UP: Nu mai pot da de ele deoarece s-au sters cererile de pe forumul vechi.Aveam aprox. 67 de ore. 6. Poza la orele pe care le ai acuma: http://prntscr.com/o8frxb 7. De ce crezi ca meriți UP ?:Sunt unul dintre cei mai activi admini, nu oi fi eu perfect, dar cred ca merit. 8. Ai citit regulamentul ?: Da, (intr;vr.help) (reg:am.citit)
  11. 1. Numele tau ( din joc ) : G e T (Incapabilu') 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/tytyboss 3. Gradul pe care îl deții: Administrator 4. SteamID: STEAM_0:0:191114510 5. Dovada la orele cand ai luat ultima data UP: Nu mai pot da de ele deoarece s-au sters cererile de pe forumul vechi.Aveam aprox. 67 de ore. 6. Poza la orele pe care le ai acuma: http://prntscr.com/o8frxb 7. De ce crezi ca meriți UP ?:Sunt unul dintre cei mai activi admini, nu oi fi eu perfect, dar cred ca merit 8. Ai citit regulamentul ?: Da, am citit regulamentul, de pe vremea cand am depus cerere helper . Am citit si regulamentul de pe acest forum, dar nu am gasit keywords.
  12. 1. Numele tau ( din joc ) : G e T (Incapabilu') 2. Profilul tau de steam: https://steamcommunity.com/id/tytyboss 3. Gradul pe care îl deții: Administrator 4. SteamID: STEAM_0:0:191114510 5. Dovada la orele cand ai luat ultima data UP: Nu mai pot da de ele deoarece s-au sters cererile de pe forumul vechi.Aveam aprox. 67 de ore. 6. Poza la orele pe care le ai acuma: http://prntscr.com/o8frxb 7. De ce crezi ca meriți UP ?:Sunt unul dintre cei mai activi admini, nu oi fi eu perfect, dar cred ca merit 8. Ai citit regulamentul ?: Da.
  13. 1, I-am dropat arma lui worker, si el (zerk) a luat-o, i-am zis ca are 10 secunde sa imi dea arma sau ii dau slay, nu mi-a dat-o asa ca I-am dat slay. 2, Pentru faza cu limbaju, aia ii doar de implutura sa para mai grav cea ce am facut. 3, A sters link-urile, probabil a realizat cat de imb**cenzurat** e "motivul reclamatiei"
  14. DIN PARTEA MEA NU MERITA REMOVE, ESTE UN ADMIN ACTIV, +MOTIVUL DAT DE CATRE EL NU ARE LOGICA, S-A OFTICAT DE LA UN PLAYER.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.