Sari la conținut

PiKa

Member
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui PiKa

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

5

Reputație Comunitate

  1. Salut, Deoarece eu am inceput sa lucrez in HTML si CSS cam de doua saptamani, si nu mi se pare foarte greu.As vrea sa va ajut si pe voi sa invatati exact cum am invatat eu. Nu am avut cunostinte deloc despre un limbaj de programare ( web dev. , python, c++... ), si nici acum nu stiu foarte multe. Dar stand sa invat constant zi de zi, am inceput sa stiu sa fac un index *SINGUR* de la 0. HTML si CSS nu e foarte greu sa inveti, de altfel am inteles ca si python este lafel de usor, si o sa ma apuc sa il invat dupa ce o sa prind foarte bine HTML-ul si CSS-ul. Aici aveti un playlist pe youtube cu tot ce trebuie sa stiti, introducere, class-uri/id-uri, cum sa pui un video de pe YT, etc... Sper ca am reusit sa va ajut. Acest playlist m-a invatat tot. Parerea mea este sa te uiti la tot playlist-ul cum am facut si eu, fara sa incepi sa copiezi in index.html/style.css tot ce scrie el.Sa asculti si sa stai atent pe asta si la final sa incerci sa iti faci singur de la zero.In caz de nu sti ceva, nu te duci direct pe video respectiv sa te uiti ce trebuie sa faci.Sa-ti faci o logica in cap cum ar trebuii sa faci acel lucru. De exemplu eu am avut probleme la videoclip-ul de pe yt sa-l pun.Nu reuseam sa pun un paragraf (<p></p>) peste videoclip sa reprezinte numarul episodului/ce as vrea sa spun despre el. Bafta !
  2. Nume real: Deliu Alexandru Nick: PiKa Vârstă: 14 Ani. Ai citit regulamentul?: Astept sa se faca. ID Skype/Steam: Skype nu folosesc, steam : alexdeliu7 / alexdeliu10 - in caz de nu gasesti, iti dau eu profilele la ambele. Link GameTracker cu orele( https://www.gametracker.com/server_info/89.40.104.29:27015/top_players/ : Abia s-a deschis server-ul, o sa fac orele necesare. Poti intra pe Teamspeak 3?: Da. Poti sa donezi : Da, maine o sa iau pentru boost.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.