Sari la conținut

pms

Member
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pms

  1. re all
  2. salut
  3. salutt
  4. Mult noroc
  5. Hai noroc baietii
  6. Genul:Familie , Comedie Anul aparitiei:2016 Scurta descriere:Într-o continuare a Full House (1987), D.J. Fuller este văduvă, mamă a trei băieți tineri. Sora acesteia, cea mai bună prietenă a ei, Kimmy și fiica adolescentă a lui Kimmy, se mută împreună pentru a ajuta la creșterea fiilor ei. Casa este acum mult mai plină. Episoade/sezoane:58 episoade si 5 sezoane Poster: Trailer:
  7. pms

    [Play-List] pms

    https://www.youtube.com/watch?v=xoFv3kv_AKc
  8. pms

    [Play-List] pms

    https://www.youtube.com/watch?v=sUz7lmBAPEA
  9. Genul:Drama , dragoste , Romantic Durata:194 minute Actori (minim 2):Leonardo Dicaprio , Kate Winslet Descriere/Info + nota personala: Titanic este o drama romantica 1997 scris si regizat de James Cameron.Inspirat in 1985 din descoperirea Titanicului în Atlanticul de Nord, povestea contemporana implica americanul cautator de comori Brock Lovett ( Bill Paxton ) , care extrage artefacte din nava scufundata. Lovett cauta diamante, dar gaseste un desen al unei femei tinere, nuda cu exceptia unui colier. Atunci cand în varsta de 102 de ani , Rose ( Gloria Stuart ) ne arata ca e persoana din portret, ea este chemat pe nava pentru a spune povestea epavei si a colierului cu un diamant de 56 de carate si experientele ei cu 84 de ani mai devreme. Scena muta apoi la 1912 Southampton , unde pasagerii se îmbarca pe Titanic printre care se numara si Jack Dawson ( Leonardo DiCaprio ) Rose DeWitt Bukater ( Kate Winslet ), revenind la Philadelphia cu logodnicul ei bogat Cal Hockley ( Billy Zane ). Dupa plecarea imensei nave la 10 aprilie Rose dezvolta un interes pasional în Jack, si reacția lui Cal este razbunatoare.. Nota 10/10 Merita vazut ! Poster: Trailer:
  10. Nume Prenume:Mark Sinclair Locul nasterii:California Data nasterii:18.07.1967 Filme in care a jucat:Furiosi iute 1,2,3..etc... De ce iti place acest actor / aceasta actrita:Imi place rolu pe care il joaca serios in tot cea ce face si filmele jucate sunt incredibile de tari in special rolul sau jucat Furiosi la cum conduce.
  11. Lucifer Asassinul Wu The Flash Cele 13 casete p:s Le am vizionat pe netflix La cei ce n au vazut inca serialele de mai sus va recomand
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.