Sari la conținut

low1e

Member
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui low1e

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Insigne recente

2

Reputație Comunitate

  1. low1e

    Cerere unban low1e

    well, atunci mi-a zis ca daca vreau unban sa donez 5 euro
  2. low1e

    Cerere unban low1e

    1. Profil jucător: https://usp.ro/servere/go/profil.php?id=STEAM_1:1:7985005 2. Link ban SourceBans: https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:1:7985005 3. Descrie situația: i-am zis unui jucator ca era slab, care era prieten cu adminul sau era el admin 4. Dovezi:
  3. low1e

    Unban loW1e

    1. Profil jucător: https://steamcommunity.com/id/lowie2017/ 2. Link ban SourceBans: [https://usp.ro/servere/go/bans.php] https://usp.ro/servere/go/profil.php?id=STEAM_1:1:7985005 3. Descrie situația: ????? permanent cu motiv adio, poate ptc vorbem cu laski bn de esl pro league =)) 4. Dovezi:
  4. Nick: low1e Nick admin: UDK Data și ora evenimentului: 03.11.2019 in jur de 14:30 Harta: de_dust2 Detalii: intra un level 0 pe steam si da numai prefire peste tot, il dau pe u@ sa se uite pe el timp de 5-6 (udk fiind singurul admin de pe server), iar cand incep mai multi sa-l dea pe u@ se uita pe el. Se uita timp de 4-5 runde si nu mai prinde nici o faza de wall ca tot dadea push ca prostul si murea, se oftica si il lasa in pace, chiar daca avea wh pe fata si toti ii spuneau Dovezi: http://prntscr.com/pru6al asta e singura dovada palpabila pe care o am, chiar daca nu este extrem de relevanta, ar trebui sa-i mai faca 1-2 baieti reclamatie Alte precizări: nu ar fi prima data cand nu are chef sa se uite pe un codat.
  5. low1e

    Reclamatie Dei

    Dar cand tu ma injuri ar trebui sa accept sau care-i faza? Daca injuri nu e misto sa te astepti sa ti-o intoarca careva? Ofticatule Pe deasupra imi mai si dai gag din orice ca sa-mi demonstrezi cat de ofticat poti fi
  6. Nick: low1e Nick admin: Dei Data și ora evenimentului: 30.04.2019 in jurul orei 16 Harta: de_inferno Detalii: Vorbeam cu un player, Dei se baga in seama si imi zica ca sunt o p**a, eu ii raspund, se oftica si imi da ban. Nu este prima data cand imi da ban ptc are ciuda pe mn si fiind admin se asteapta sa injura fara sa o primeasca inapoi. Dovezi: as fi pus ss cu banul, dar nu am apucat ca am fugit la sarmale :)) Alte precizlat]ări: A abuzat in acest fel de mai multe ori si spune ca-l doare la banana ca-l stie pe sound.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.