Sari la conținut

Boyo

Member
  • Număr conținut

    69
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Boyo

  1. Nickname: BOYO Prenume: Bogdan Varsta: 20 de ani Steam Profile: https://steamcommunity.com/id/bogdanboyo Grad dorit: Helper Experienta CSGO (De cat timp joci): cinci ani Experienta SourceMod (De cat timp administrezi/ai fost admin): un an, dar am mai multa experienta de pe cs 1.6 Cate ore ai de gand sa fii activ?: 2 ore / zi. O data ce vei primi grad, intelegi ca vei fi supus regulamentului serverului?: Da. Ai intrat pe serverul de discord al comunitatii? Da. Discord Tag: Damaschin. VreauPACE#9135
  2. Boyo

    Cerere up

    Sunt de parere ca +1 se va oferii cand va considera un detinator ca esti capabil pentru un grad mai mare, nu e nevoie de o cerere pentru asta. Nu o sa mai raspund niciodata la o cerere UP pe TS.
  3. Pro -1 ! nu mai e nimic de adaugat :)
  4. Boyo

    Absente / Retrageri

    Nume : Boyo Absenta 5 zile Motiv : sunt la mare intre 03 - 08
  5. S-au mai auzit chestii de genul despre tnq, adevarul e ca el pana in acel moment nu facuse nici macar o verificare, a aparut dintr-o data, nu stiu daca sa fii fost doar o coincidenta. Pro reclamatiei.
  6. Neseriozitate maxima, eram acolo si toti au inceput sa se baneze intre ei ( nu mult ) Cam ciudat, cand damir ti-a dat ban nu aveai nimic de reprosat, dupa ce ai intrat iar si l-ai intrebat de ce te jigneste, intr-adevar a ras, dar nu te-a injurat din nou, spun asta pentru ca am fost singurul pe canal. S-a stabilit la sedinta sa nu se mai dea ban-uri intre gradele administrative, nici macar la " caterinca " cum ii spuneti voi, dar nimeni nu respecta regulile astea. Nu stiu daca sa dau pro sau contra, daca era singurul care ar fii banat pe cineva cu grad administrativ in momentul ala, propabil as fii zis PRO, dar asa nu vad de ce as da pro reclamatiei asteia daca si restul au facut ce a facut aSu, n-ar fii corect sa fie doar el sanctionat.
  7. In primul rand, toti incep de la helper si te-am vazut pe alte ts-uri mai mult decat la noi. Contra!
  8. Pro, te cunosc de ceva timp si stiu de ce esti in stare cand vrei. bafta :)
  9. Boyo

    Cerere Avatar Boyo

    Nu merge sa editez postul, scuzati X2 post. https://postimg.org/image/ms211wt7t/ Nu vad de ce siguranta membriilor ar fii pusa in pericol deoarece zippyshare este un site foarte cunoscut de upload.
  10. Boyo

    Cerere UP

    pro, ne ajuti la wn si esti activ
  11. Boyo

    Cerere Avatar Boyo

    Tipul: Avatar • Dimensiunile: 150x250 • Textul principal: Boyo • Textul secundar: evict.ro • Stock/Render: http://www63.zippyshare.com/v/EWW03L96/file.html , sau ceva cu anime ( nu am gasit stock ) • Link către ultima cerere: e prima. • Alte precizări: Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.