Jump to content

Epsilion

Ex Staff
 • Posts

  529
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Epsilion last won the day on June 19 2020

Epsilion had the most liked content!

1 Follower

About Epsilion

 • Birthday 03/31/2000

Recent Profile Visitors

2,982 profile views

Epsilion's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Reacting Well
 • Week One Done

Recent Badges

31

Reputation

 1. Ar cam merge un update si o tema noua la forum nu sa mai schimbat de ceva ani
 2. iPhone 13 va fi cel mai probabil anunțat undeva prin toamnă și chiar dacă aspectul exterior va rămâne cam același, producătorul vrea să includă câteva noutăți foarte interesante pentru fanii seriei de telefoane. Și după ce am aflat că ecranul va suferi cea mai mare schimbare, urcând în sfârșit la mai mult de 60Hz, astăzi vorbim despre funcția Always-On Display pe care noul telefon o va împrumuta de la Apple Watch. Funcția Always-On Display este una dintre caracteristicile pe care fanii le cer de ceva timp. Deși o vedem implementată și pe dispozitive ieftine, Apple nu s-a grăbit deloc să o adopte, însă iPhone 13 va schimba asta. Vestea vine de la un jurnalist Bloomberg care vorbește despre cum următoarea generație de telefoane ale producătorului se va concentra foarte mult pe ecran. Ecranul va fi vedeta lansării lui iPhone 13 Speculațiile vorbesc de mult timp despre trecerea la 120Hz pe care o vom vedea odată cu lansarea noului display ProMotion. În ciuda acestui upgrade, iPhone 13 va avea o durată de viață asemănătoare sau poate chiar mai bună decât a modelelor actuale. Împreună cu noul ecran, vine și o baterie nouă care va avea ca scop să susțină atât rata mare de refresh, cât și funcția de Always-On Display. Fiind popularizată de telefoanele cu Android, funcția Always-On Display va funcționa similar și aici. Chiar dacă va consuma ceva procente din capacitatea bateriei, ecranul LTPO va asigura utilizatorii de o funcționare cât mai longevivă. Și iată cum, cu pași mici, Apple oferă clienților unele funcții pe care le așteptau de prea mult timp. Dar hei, mai bine mai târziu decât niciodată… cred.
 3. Niciun sistem de operare nu este ferit de ocazionale erori, vulnerabilități și eventual exploit-uri, iar Windows 10 și Windows 11 au început recent să se confrunte cu o astfel de problemă. Cei de la Bleeping Computer au observat că, pentru ambele versiuni, fișierele din regiștri pot fi accesate de către cei catalogați ca simpli Users, astfel încât oricine poate extrage hash-urile care conțin credențialele conturilor de administratori pentru a-și putea acorda privilegii de aministrator. Aceste fișiere se regăsesc în C:\Windows\system32\config. În folderul „config” veți putea găsi fișierele „SECURITY”, „SAM”,”DEFAULT” și „SOFTWARE”, care conțin informații importante. În teoreie, aceste informații nu pot fi accesate decât de administratori, restul utilizatorilor fiind privați de acces. Doar în teorie. Pentru a verifica permisiunile, este necesar să folosiți command prompt. Executați comanda icacls C:\Windows\system32\config\’numele fișierului’. În momentul executării, cmd-ul va afișa permisiunile fișierelor în cauză. Atunci când Windows 10 sau Windows 11 rulează, aceste fișiere sunt în uz, ceea ce înseamnă că nu pot fi accesate de către persoane neautorizate. Cu toate acestea, respectivele fișere pot fi avea backup sub forma unor copii-fantomă, car pot fi accesate. Microsoft a confirmat existența acestei vulnerabilități și a anunțat că va lansa un fix cât de curând, dar un fix creat de către comunitate a fost deja pus la dispoziția utilizatorilor. Perntru a putea rezolva problema pe Windows 10 și Windows 11, va trebui să deschideți command prompt-ul ca administrator și să executați următoarea comandă: icacls %windir%\system32\config\*.* /inheritance:e. Totodată, va trebui să vă ștergeți copiile-fantomă înainte de executarea comenzii.
 4. https://www.youtube.com/channel/UCSmrKgWDGSlTypALaD-tWhA = Dorian Popa il urmaresc de mult si are vloguri mai tari ca fostul ilie vlogs teparul https://www.youtube.com/channel/UCO4_lU1yRZjYQyUbW5oK8YA = imi place sa manc https://www.youtube.com/user/colorica10 = COLO https://www.youtube.com/user/Doarsucre = Sucre https://www.youtube.com/user/gbuhnici = Georghe buhnici https://www.youtube.com/c/KaTaLiNTaLeEnTKaTaLiNTaLeEnT/featured = Katalin talent https://www.youtube.com/user/AndreiSelaru11 = Selly https://www.youtube.com/channel/UCJEzKhaw_jWOqQe146sY5TA = Teorii Incredibile https://www.youtube.com/channel/UC6cqbIKkhT81PDAbyFCzVhg = Doza de Spatiu https://www.youtube.com/user/presura1/videos = Cristian Presursa si multi alti pe care sunt abonat degeaba si nu prea ma uit la ei rar
 5. IN DATA DE 14 IANUARE O SA FIE GRATIS PANA PE 21 IANUARIE Pentru mulți, Star Wars Battlefront 2 este dovada ca Epic aruncă în stânga și în dreapta cu daruri, chiar dacă sărbătorile au luat sfârșit. După bomba aruncată odată cu GTA 5, Epic Games Store va fi casă pentru încă un joc popular. Și spun popular pentru că, la ora actuală, există destul de mulți jucători peste care am avut ocazia să dau de-a lungul peregrinărilor mele prin diferitele moduri de joc oferite de Battlefront 2. În condițiile în care zilele predecesorului său sunt deja numărate, este la ordinea zilei ca tu, ca posibil fan al francizei, să îți îndrepți atenția asupra lui SWB2. Iar dacă n-ai avut ocazia să-l încerci sau ai ratat reducerile de Crăciun, Epic Games Store îți sare în ajutor. Star Wars Battlefront 2 – Într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată… Săptămâna viitoare, pe 14 ianuarie, jocul va sosi în premieră și pe platforma celor de la Epic. Asta înseamnă că este deja prezent în catalog, însă nu poate fi achiziționat (coming soon). Partea interesantă este că Epic va dărui, de fapt, Star Wars Battlefront 2 Celebration Edition, adică ediția completă a jocului care te lasă să te joci de-a personajele tale preferate din întreaga franciză. Chiar dacă eu, ca fan Star Wars, am detestat și voi detesta întotdeauna ceea ce a îndrăznit să facă Disney din opera lui George Lucas, sunt mulțumit de selecția de personaje prezente în Battlefront 2. Astfel, pe parcursul meciurilor, vei avea ocazia să joci atât cu personajele alături de care am crescut (Yoda, Darth Vader, Darth Maul, Chewbacca, Palpatine) cât și cu abominațiile (scuze, nu m-am putut abține) scornite de Disney (Kylo Ren, Rey, șamd). Per total, Battlefront 2 este un titlu interesant, a cărui frumusețe este redată de performanțele oferite de Frostbite Engine, cu care ne-am obișnuit de la vecinii Battlefield. Curioșii n-ar avea ce să piardă dacă l-ar încerca, mai ales că jocul va fi gratuit o perioadă. Până atunci, Epic Games Store ne oferă Crying Suns, un strategy roguelike-ish ceva mai deosebit.
 6. Îmi place cum arata / bine lucrat
 7. ASUS a anuntat propriile implementari pentru noile modele RTX 3000. ROG Strix, TUF si Dual sunt cele 3 serii sub care vom gasi noile modele RTX. Lista cuprinde: Posibilitatea să fie în mai multe culori noile plăci video exemplu :(ALB, Portocaliu, Roșu,Verde) etc! NVIDIA ASUS TITAN 3000 24GB GDDR7 NVIDIA RTX ASUS 3090 TI 14GB GDDR6X NVIDIA RTX ASUS 3080 TI 12GB GDDR6X NVIDIA RTX ASUS 3080 Super 9gb GDDR6X NVIDIA RTX ASUS 3080 9gb NVIDIA RTX ASUS 3070 Super 9gb NVIDIA RTX ASUS 3070 9gb NVIDIA RTX ASUS 3060 Super 7gb NVIDIA RTX ASUS 3060 6gb Și din câte știm ASUS și mai multe companii o să lanseze și noua serie mult așteptată GTX 1770 TI 8gb GTX 1770 Super 7gb GTX 1750 TI 5gb GTX 1750 Super 4gb GTX 1750 4GB Sursa privind seria GTX 17 și RTX este neoficială Încă și ram o speculație în mass-media gaming-ului. Nu ne facem speranțe mari chiar așa o să fie GB după cum vedeți sus. - Alte Informații - Prețul plăcilor video o să aflam la data lansări începând din Octombrie sau mai devreme În Septembrie tot ce știm că în România o să apară pe piață începând din luna Noiembrie așa că dacă aveți de când să vă faceți upgrade la pc sau să achiziționați noul PC mai bine așteptați până în Noiembrie când începe Black Friday pe 13 noiembrie 2020 atunci prețurile o să fie reduse mai mult. Placile din seria ROG Strix folosesc componente Super Allow Power, care au fost lipite pe PCB folosind tehnologia Auto Extreme. Astfel, treptele de alimentare sau condensatorii sunt foarte rezistente si facute sa reziste. Racirea adopta un design clasic, 3 ventilatoare Axial-Tech, dar fiecare cu rol diferit. Ventilatorul central are 13 pale si produce o presiune statica care patrunde radiatorul, iar celelalte doua ventilatoare au 11 pale si permit disiparea caldurii pe lateral. Seria TUF promite durabilitate si performanta. Componentele respecta standardele militare, iar sistemul de racire este unul extrem de performant. Placile TUF au fost testate 144 de ore pentru validarea durabilitatii. Iar seria Dual, dupa cum ii spune si numele, promite solutii cu doua ventilatoare. Este cea mai accesibila gama si aici gasim si cele mai mici placi. Modelele RTX 3080 sau 3090 nu se vor regasi in aceasta echipare datorita sistemului de racire. Astfel ca doar RTX 3070 va beneficia de o versiune Dual. Sursa: techsmarts
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.