Sari la conținut

Alex :*

Member
  • Număr conținut

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Alex :*

  • Dată Naștere Aprilie 2

Vizitatori Recenți Profil

636 citiri profil

Realizările lui Alex :*

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Insigne recente

1

Reputație Comunitate

  1. ASUS a prezentat la CES 2019 toata artileria pentru anul acesta. Insa ieri am avut ocazia sa le vedem in cadrul unui eveniment dedicat la Varsovia. Ce ne-a atras atentia a fost Zephyrus S GX701 si Mothership despre care o sa vorbim pe scurt acum. Zephyrus S GX701 este un laptop de gaming usor, subtire, cu un hardware de top, dar care aduce cateva lucruri interesante in comparatie cu alte modele. Este echipat cu solutii video de la Nvidia, in special RTX 2080, dar si cu RTX 2060Ti in versiunile de baza. Are procesor i7 din generatia a 8-a, ecran de 17 inch validat de PANTONE cu o rata de refresh de 144Hz, 3ms timp de raspuns si rezolutie Full HD. Are 8GB GDDR6 VRAM video, placa fiind in varianta Max Q. Masoara 18.7mm grosime, are un sistem de racire nou denumit Active Aerodynamic System, care are o admisie larga atunci cand capacul este ridicat, pentru a creste fluxul de aer. Aerul este absorbit prin grilele de deasupra tastaturii, iar ventilatoarele duale il scot prin spate. Are stocare pe SSD, tastatura iluminata RGB, este usor si poate fi transportat fara probleme. Costa intre 10.000 si 16.000 de lei. Maine o sa va prezentam si un video cu el. ASUS Mothership este un concept nou. Este un sistem de tip desktop replacement unde performanta este pusa in fata portabilitatii. Este un laptop all in one cum am mai auzit pe la alti colegi ca l-au denumit. Acesta sta in pozitie verticala, are tastatura detasabila si pliabila pentru diferitie scenarii, ecranul este 144Hz, 4ms, G-Sync de 17.3 inch cu rezolutie Full HD, iar la interior are un i9 8950HK alaturi de RTX 2080. Toate intr-o carcasa putin mai groasa decat un laptop modern. Are stocare HyperDrive Extreme care utilizeaza tehnologie exclusiva pentru a combina 3 SSD-uri NVMe PCI Express in configuratie RAID 0 pentru viteze de citire de 8700MB/s. Avantajul este ca poate fi utilizat oriunde exact ca un laptop daca i se ataseaza tastatura. Ar costa aproximativ 4000 de euro si va fi disponibil din Q2. Maine o sa va prezentam si un video dar si alte produse pe care le-am intalnit la eveniment! sursa:arenait.ro
  2. Infractorii se folosesc de cele mai noi tehnologii pentru „a spăla” eficient banii. Cea mai recentă metodă prin care fac asta este cel mai popular joc al momentului, Fortnite. După cum bine știi, Fortnite este un joc de tip battle royale ce a devenit foarte popular în rândul copiilor și adolescenților deoarece este distractiv, este gratis și-l poți juca pe console, PC sau pe telefoane. Dacă vrei să cumperi costume elaborate sau mișcări de dans atunci trebuie să dai v-bucks, moneda virtuală a jocului. Totuși, v-bucks nu sunt gratis și se pot achiziționa cu bani reali. Infractorii profită de acest lucru și cumpără v-bucks cu bani furați de pe carduri bancare din magazinul oficial al Fortnite. Apoi ei vând acești v-bucks la un preț redus jucătorilor de Fortnite. O metodă eficientă de a „spăla” banii furați. Jurnaliștii de la The Independent au realizat o investigație și ajutați de cercetătorii de la firma de securitate cibernetică Sixgill au dezvăluit aceste practici. V-Bucks la preț redus sunt vânduți în cantități mari pe dark web, dar și pe platforme precum eBay, însă aici în cantități reduse. „Infractorii fură bani de pe carduri bancare apoi trec banii prin sistemul Fortnite cu ușurință. Aceștia exploatează măsurile slabe de securitate ale Epic Games, iar compania nu pare a fi interesată dacă jucătorii cumpără V-Bucks din magazinul oficial sau din alte surse”, spune Benjamin Preminger, analist la Sixgill. Nu este clar ce profit fac infractorii astfel, însă cei de la Sixgill au spus că obiectele din Fortnite vândute pe eBay într-o perioadă de 60 de zile însumează 250.000 de dolari. Reprezentanții Epic Games nu au răspuns la aceste vești, iar specialiștii în securitate spun că dezvoltatorul de jocuri nu face îndeajuns de multe pentru a preveni activități ilegale pe platformă. Fortnite are în prezent peste 200 de milioane de jucători la nivel global, iar jocul a generat un profit de 3 miliarde de dolari pentru Epic Games în 2018.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.