Sari la conținut

McClane

Member
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de McClane

  1. Cum toti care jucati CS:GO sau aveti/avut macar un server de CS:GO mereu ati vrut sa faceti un plugin doar pentru voi sau nu il gaseati pe internet, fie el gratis sau nu. In primul rand trebuie sa stiti ca pentru orice nu stiti exista WIKI si pe acel wiki gasiti si EXEMPLE, iar pentru ce face functia x, y aveti API: https://wiki.alliedmods.net/Category:SourceMod_Scripting https://sm.alliedmods.net/new-api/ Pentru inceput ce ar trbeuii sa cititi si sa intelegeti inainte sa va uitati peste un tutorial de al meu care vor fi postate in aceasta categorie. Primul tutorial pe care trebuie sa va uitati si sa fiti atenti la el: https://wiki.alliedmods.net/Introduction_to_SourceMod_Plugins Introducerea oficiala in SourceMod, in aceasta introducere va arata cum se incepe un plugin de la 0, cum sa setezi plugin info-ul ( cel care apare in sm plugins ), detalii despre includeuri si pentru ce sunt folosite ele, cum sa faceti comenzi custom si alte lucruri. Iar restul pe care sunt importante din categoria "Basci API": https://wiki.alliedmods.net/Events_(SourceMod_Scripting) * Foarte important * https://wiki.alliedmods.net/Commands_(SourceMod_Scripting) * Foarte important * https://wiki.alliedmods.net/ConVars_(SourceMod_Scripting) * Important, ConVar-urile se pot invata si pe parcurs, nu veti avea nevoie de ele la inceput. * https://wiki.alliedmods.net/Menu_API_(SourceMod) * Nu este foarte important, dar vom vorbi despre el peste ceva timp asa ca ar trebuii sa va uitati putin peste el. * https://wiki.alliedmods.net/Translations_(SourceMod_Scripting) * Daca vreti sa faceti pluginuri care sa suporte multi-lang, uitati-va peste acest exemplu. * https://wiki.alliedmods.net/Timers_(SourceMod_Scripting) * Nu este foarte important, dar vom avea nevoie de el peste ceva timp, uitati-va peste el. * Daca vreti sa faceti asta va rog sa fiti atenti la fiecare lucru in parte si sa puneti in aplicare fiecare lucru din tutoriale, de exemplu la primul tutorial incercati sa faceti comanda sm_kick_ex (sa aiba acelasi principiu ca sm_kick, dar nu puteti avea 2 comenzi cu acelasi nume.) dupa exemplu acela de la sm_slay Daca chiar ajuta pe cineva voi face inca un tutorial.
  2. OWNER 1: @McClane (Filiq_) IP+PORT SERVER: 188.212.100.196:27015 SUBDOMENIU: furiengo.usp.ro MOD: furien SLOTURI: 26 FIRMA UNDE E GĂZDUIT SERVERUL: **cenzurat** VECHIME SERVER: astazi l-am cumparat LINK GAMETRACKER: https://www.gametracker.com/server_info/188.212.100.196:27015/ AȚI DAT CLAIM LA SERVER?: da AȚI ADĂUGAT SERVERUL ÎN CLANUL GAMETRACKER?: imediat il bag NUME CONT GAMETRACKER: iiiff222 STRUCTURĂ FORUM: Regulament, Anunturi, Propuneri, Cereri, Reclamatii
  3. 20 de euro? gasesc altele la pret mai mic
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.