Sari la conținut

FanTezie.dLL

Veteran
  • Număr conținut

    137
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de FanTezie.dLL

  1. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: avatar steam Text principal: cosm3N1. Text secundar [usp.ro] este pentru steam zic si eu .. Dimensiuni: 184x184 Stock/Render/Tema[obligatoriu]: doresc doar un text pe un fundal atat.. Alte precizari: https://steamcommunity.com/id/cosmin2014/
  2. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: avatar steam Text principal: C sau cosmiN Text secundar [usp.ro] fara daca se poate Dimensiuni: 186x186 Stock/Render/Tema[obligatoriu]: Alte precizari:
  3. *Nume pe forum: fantezie.dll *Produsul scos la vânzare: 2 cont uri steam 1.6 *Descriere produs: cont-uri au jocul cumparat cu 8E , nu este nimic cumparat la reducere sau ceva , pe fiecare cont a fost adaugat minim 20E . *Modalitate de plată: paysafe sau skin uri csgo *Preţ produs: 10e ambele *Date de contact: https://steamcommunity.com/id/csmcs/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100020042986266 https://www.instagram.com/cosminnnnn_09/ *Dovadă produs (ss) : 1. https://steamcommunity.com/id/cosminarab/ 2. https://steamcommunity.com/profiles/76561198869966399/
  4. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: avatar steam Text principal: s a n k y s sau un S mare Text secundar [usp.ro] daca se poate si fara ca este pentru steam Dimensiuni: 186x186 Stock/Render/Tema[obligatoriu]: csgo sau de la 0 Alte precizari: succes
  5. votez v2. - claritate - effecte -redimensionare
  6. Nume: Cosmin Link către portofoliu: Experiență in domeniu: lucrez de foarte mult timp Link către ultima cerere: este prima Alte precizări: nu.
  7. v1 - effecte / redimensionare / blur
  8. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: avatar steam Text principal: coS. Text secundar [usp.ro] fara daca se poate , este pentru steam Dimensiuni: 186x186 Stock/Render/Tema[obligatoriu]: de la 0 sau csgo Alte precizari: succes.
  9. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: avatar steam Text principal: GO Text secundar [usp.ro] daca se poate ca este pentru steam sa fie fara si sa fie scris pe secundar global offensive Dimensiuni: 186x186 Stock/Render/Tema[obligatoriu]: de la 0 Alte precizari: succes.
  10. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: avatar Text principal: Fantezie sau un F mare Text secundar [usp.ro] Dimensiuni: 150x250 Stock/Render[obligatoriu]: Alte precizari:
  11. Tip [avatar(forum sau steam)/semnătură/banner/etc]: avatar steam Text principal: superman Text secundar [usp.ro]: fara daca se poate pentru ca sunt avatare pentru steam . Dimensiuni: 186x186 Stock/Render[obligatoriu]: ceva de la 0 sau daca nu cu masini ceva. Alte precizări: ceva foarte frumos . +1 pentru cele mai frumoase.
  12. te pup viata meaaaa is bomba rau bomba effectele.
  13. FanTezie.dLL

    Portofoliu ZRX

    astea ultimele chiar imi plac , insa text ul este putin cam mare gen si arata un pic mai urat dar effectele sunt bomba astept ceva si pentru mine
  14. daca luminca era un pic mai mica era perfect , sunt bomba text blanao ceva si pentru mine
  15. te am invatat bine csz spor viata mia
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.