Sari la conținut

GabrielGabriel

Banned
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de GabrielGabriel

  1. 12 hours ago, Bolt said:

    Asta e ca si cum ti-ai da PRO la cererile facute de tin.Frt ce terminat. Eu doar mi-am spus parerea (ca nu meriti grad) si ce faci tu pe server cand nu e niciun grad on(propriile tale reguli...)+ca am comentat la topic strict ca sa imi spun parerea si daca v-a deranjat ca am comentat fara grad imi pare rau. Daca mai ai ceva de spus fa-o in privat nu e nevoie sa ne certam aici ,aici se da Pro/Contra.+cand ameninti playerii e foarte enervant crede-ma tu nu ai grad si te dai mare ca ai V.I.P.+cine ti-a zis ca stii comenzi mai bine ca mine??(si eu nu prea stiam inainte comenzi folosite de grade),dar tu doar ameninti lumea nu iei masuri..Si mai si abuzezi de melodiile personalizate (ex:olister,kinguin le folosesti cel mai des)+vine si reclamatia ta imd <3

    De cand ai ti voie sa comentezi la oameni pe topice ??

    si mai adu si tu dovezi ca sa creada staful

  2. ★ Nume real: Gabriel
    ★ Nickname: Nea BauBaul™ JB.EVICT.RO
    ★ Ore jucate pe server (link gametracker): https://www.gametracker.com/server_info/JB.EVICT.RO:27015/top_players/?query=Nea+BauBau
    ★ Vârstă (minim 14 ani):aproape 14

    ★ CNP (Primele 4 cifre):5040
    ★ Steam ID (numeric): STEAM_0:0:426972931
    ★ Motiv pentru care vrei Helper? (minim 80 cuvinte): As vrea sa fiu acceptat de a avea acest grad deoarece, vreau sa ajut comunitatea serverului, sa scapam de playerii care nu stiu sa se comporte adecvat si care incalca regulamentul, sa inmultim serverul si a-l face cat mai cunoscut si pentru a ajuta playerii care au nevoie foarte mare de ajutor + cei acum din stafful aproximativ ''nou'' ma incurajeaza si cred ca si stafful ar trebuii sa fie mai mare.

    ★ Grad-ul Dorit:helper/admin(pe scurt ce isi doreste garf)

    ★ Esti dispus sa donezi pentru serverul nostru?sunt deja vip permanent
    ★ Ai citit regulamentul?:normal jailbreakregulament2018
    ★ Ai aderat în grupul nostru de Steam?:de mult .

     

    Quote

     

    mai am de spus ca cei care vor sa imi dea contra sa aduca dovezi ,nu sa spuna ca am cersit eu la ei pro si ... chiar daca voi nu ma-ti vazut pe sv ca  [voi nu bagati lumea inseama ca aveti grade] eu v-am vazut pe fiecare dintre voi.

     

     

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.