Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Originalu-Str1ke

Member
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Points

  0 [ Donate ]

Originalu-Str1ke last won the day on January 14 2018

Originalu-Str1ke had the most liked content!

Community Reputation

2 Beginner

About Originalu-Str1ke

 • Birthday 11/25/2002

Contact Methods

 • Facebook
  Razvan Ramses

PC Specs & Gear

 • GPU
  -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Originalu-Str1ke

  Si da, stiu ca trebui sa astept cateva zile pentru a pune o cerere de Up, dar sunt foarte curios daca am sansa de a deveni Admin pentru 9 ore per zi pe server.
 2. Originalu-Str1ke

  Stiu, este prea devreme pentru un Up de la Moderator la Admin, dar cred ca, la activitatea pe care o am este necesar o mica atentie. Sunt majoritatea zilei pe CS ori ma joc ori stau spec ( pe codati sau doar afk , rare ori afk). Nu cer pro-uri. Vreau doar sa vad daca intradevar merit un mic Up pentru activitate. Si in legatura cu Steam-ul. Nu il mai folosesc de ani buni, dar daca este necesar il pot reinstala, dar pentru a-mi tine legatura cu staff-ul folosesc TS3. Va multumesc pentru timpul acordat. Va urez o zi/seara placuta!
 3. Originalu-Str1ke

  Name: Razvan.Age: 15.Nick: [Originalu]Str1keSteamID: Nustiu unde il gasesc, nu folosesc steam!Steam profile: Nu mai folosesc steam.Hours played on server: Am 31 de ore jucate + spec vreo 5, in doar 1 saptamana, deoarece contul principal mi-a fost luat.Have you joined our steam group?: No, i don't use anymore.Have you read the rules?: "Nu prea" Yes i know all the rules.
 4. Originalu-Str1ke

  Motiv : Camp repetat. Am vrut sa pun 30m, dar din gresala am pus (permanent), dupa 10secunde i-am dat unban. Unban Acceptat!
 5. Originalu-Str1ke

  Puteti sterge acest topic. Nu mai este de folos, deoarece deja mi-sa acordat sansa de a fii Moderator, in devenire Admin. Vreau sa ii multumesc lui KeNNy, deoarece a avut timpul necesar sa se uite ceva vreme peste activitatea mea ca si membru. Pwp dulce toti jucatorii si toata familia EVICT!
 6. Originalu-Str1ke

  Daca m-ati mai vazut pe server, vreau sa scrieti cat de mult am stat si cum m-am comportat. Va multumesc!
 7. Originalu-Str1ke

  ★ Nick:[Originalu]Str1ke ★ Vârsta: Am varsta de 15 ani. ★ Ai citit regulamentul? (click): Nu prea, dar stiu in proportie de 90% ce trebui sa fac ca si slot si cum trebui sa-ma descurc. ★ ID Skype/Steam: Skype : leagueofrazvy | Discord : Keors#0195. ★ Link GameTracker cu orele (click): Am 3 conturi, doar ca pe cel principal s-a mutat un player oarecare, asa ca mi-am revenit si am facut un alt nick [Originalu]Str1ke, dar am mai facut inca unul [CaMp*]Str1ke* de plictiseala (Va puteti uita sa vedeti ca sunt numai ip-ul meu): (Link-ul : https://www.gametracker.com/server_info/furien.evict.ro:27015/top_players/?query=Str1ke ).
 8. Originalu-Str1ke

  Dupa ce ca, mi-ai copiat numele cu orele jucate si a trebuit sa o iau de la capat, ai tupeul sa faci cerere grad?? Sper ca, tu sa nu primesti nimic. Bafta adminiilor!
 9. Originalu-Str1ke

  Am uitat sa precizez. Va multumesc pentru timpul acordat si pentru ca, a-ti facut asa comunitate faina. Spor in tot ceea ce faceti!
 10. Originalu-Str1ke

  Nume si Prenume: Ma numesc Mandica Razvan. Vârstă: Detin varsta reala de 15 ani. Gradul pentru care doriți să aplicați: Doresc sa aplic pentru functia de Helper pe server-ul Furien.Evict.Ro. Categoria unde doriți să moderați: Doresc gradul pe Furien.Evict.Ro Motivul pentru care doriți acest privilegiu: Imi doresc sa fiu Helper pe acest server/comunitate din motive foarte evidente :(Codati,Activitate). O scurtă descriere a dvs(minim 100 de cuvinte): Ma numesc Mandica Razvan, am varsta de 15 ani si sunt din Ploiesti jud. Prahova. Imi plac plimbarile cu prietenii si activitati si sporturi faine, precum Fotbalul. Am o experienta stralucita in Counter-Strike si sunt foarte pasionat de Gaming si alte activitati, astea in viata reala. Experiență în domeniu: Am mai avut si eu servere de Furien si Clasice. Sunt in acest domeniu de aproximativ 3-4 ani si stiu sa echilibrez echipele si modul de joaca. Am destule ore jucate pentru a detine o functie pe acest server miraculos.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.