Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Cosmin

Veteran
 • Content Count

  229
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  41 [ Donate ]

Community Reputation

39 Active

6 Followers

About Cosmin

 • Rank
  GOArena.USP.RO

Recent Profile Visitors

1,549 profile views
 1. Cosmin

  Saluti
 2. Nume server: GOARENA.USP.RO Mod: ARENA De câţi admini ai nevoie?:5-7 Steam ON/OFF: ON Contact: steam: /id/cosminasdf MODEL. Nickname: Varsta(minim 15 ani): Steamid: Contact(discord sau steam):
 3. Cosmin

  cand va fi gata server-ul voi promova la un streamer. pana atunci caut 5 admini activi.
 4. Cosmin

  Bine ai venit pe aceasta comunitate frumoasa plina de oameni minunati!
 5. Cosmin

  9
 6. Cosmin

  curand!
 7. Salut! Caut un owner care sa se ocupe de acest server, eu nu prea am timp si vreau sa am un om de baza pe server care poate fi activ mai mult decat mine. Ce trebuie sa indeplinesti: - Varsta: minim 17 ani - Experienta( o sa primesti acces sa dai admin) - Un comportament frumos Ce ai de facut: - Sa te implici in dezvoltarea si popularea server-ului. - Cu o donatie 5-10-15 euro cat vrei tu (nu esti obligat) Aveti in semnatura datele mele de contact sau un mesaj privat pe forum.
 8. Cosmin

  MODEL CERERE RETRAGERE STAFF USERNAME-UL TAU : STEAMID-UL TAU : MOTIV :
 9. Cosmin

  Numele tau: Propunere: Cu ce crezi tu ca ar ajuta propunerea ta la imbunatatirea serverului: ATENTIE! Cererile care nu respecta modelul nu vor fi luate in considerare.
 10. Cosmin

  La multi ani!
 11. Cosmin

  Nick: Adminul pe care il reclam: Motiv:
 12. Cosmin

  Nume: Adminul care te-a banat: Ce s-a intamplat?: Dovezi (poze/filmari): Alte precizari:
 13. Cosmin

  Nick: Varsta: Primele 5 cifre in CNP: SteamIP: (Numeric) SteamURL: Experienta in adminat: Dovada ore jucate: (Dovada cu screenshoot,orele le afli prin comanda !ore, active) Minim 200 de ore in CS:GO: Dovada PRIME: (screenshoot) Profil public: Dovada alaturarii in grupul de STEAM: Obligatoriu microfon: De unde ai aflat de server-ul nostru?: Cerinte: Minim 16 ani. Minim 15 ore pe server. Sa respecti regulamentul Update-urile se dau in functie de activitate.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.