Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Gulag /// A.K.A Gulag

Members
 • Content Count

  54
 • Chat messages

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Active

About Gulag /// A.K.A Gulag

 • Rank
  Beginner

Recent Profile Visitors

540 profile views
 1. Gulag /// A.K.A Gulag

  4657
 2. Gulag /// A.K.A Gulag

  CONTRA esti baiat de treaba dar nu mereu. Cand iti spune cineva ceva comentezi mult. De multe ori te am prins pe server cand te certai, ti am zis sa te opresti si tu tot continua. Poate alta data.
 3. Gulag /// A.K.A Gulag

  off băieți ma faceți să plâng atâtea vorbe frumoase. Imi iubesc colegii din staff atât de mult. va pup .
 4. Gulag /// A.K.A Gulag

  4321
 5. Gulag /// A.K.A Gulag

  ✦Nick : zi iubire ✦Ore Jucate pe server : Sincer nu am mai dat !ore de la cererea de helper, dar atunci aveam 60+ sooo, sigur peste 70. ✦Ultima cerere de Up : pe 31 decembrie acum 1 an ✦Grad actual : helper ✦Grad cerut : admin ✦Motiv : Pentru ca vreau acces la minunata aia de comanda !ban pentru ca de multe ori cand am nevoie de ea nu sunt alți admini prin zona. Plus ca mi-am facut treaba destul de bine, am prins si am ajutat la prinderea băieților rai cum am putut eu mai bine. Aaa Da si nu fac favorizari.
 6. Gulag /// A.K.A Gulag

  Din ce am inteles eu ideea e ca erati chiar 3 baieti care tot il luati la misto ca are 12 ani si are helper, bun. Are helper deci nu are cum sa va dea ban, fie el temporar sau permanent, singura chestie care a putut sa o faca a fost sa va dea mute sau gag. Daca v-ati luat ban chiar de la Kayn inseamna ca ati meritat pentru ca si eu eram odata ca voi si imi luam temporar sau chiar permanent de la el. Inca nu dau cu pro sau contra, mai astept alte pareri de la colegi. Oricum din ce ai zis tu "de exemplu ca la injuraraea adminilor cateodata nu se da ban dar acolo scrie ca se da ban temporar", vrei sa spui ca l-ai injurat si nu te-a sanctionat? Si oricum, indiferent de cele spuse, chiar si daca are 12 ani asa nu inseamna ca merita sa fie luat in deradere pentru ca si voi ati avut varsta aia si va spun fara sa va cunosc ca erati la fel ca el. Mometan sunt cam 35% pro si restu contra, dar cum am zis, mai astept pareri.
 7. Gulag /// A.K.A Gulag

  După reclamația aia ai prins curaj ca iti faci treaba prea bine =)) COntra pentru ca parerea mea nu esti pregatit.
 8. Gulag /// A.K.A Gulag

  Contra si de la mine, vorba aia "la corp păpușă la față mătușa" așa ești tu cu movementu si predicturile cu aia.
 9. Gulag /// A.K.A Gulag

  1. Astepta si tu dovada inainte sa dai pro/contra. 2. Pe discord ai dat ceva, acum zici ca erai in confa cu el?
 10. Gulag /// A.K.A Gulag

  @OviDoNe oldcs.usp.ro
 11. Gulag /// A.K.A Gulag

  CONTRA, si in dovada pusă de Ovi se văd puține suferințe.
 12. Gulag /// A.K.A Gulag

  23
 13. ✦Nume : Alexandru ✦Nick : zi iubire ( in general in ultimele zile mi-am tot schimbat numele, oricum toti ma stie indiferent de nume ) ✦Varsta : 17 ✦Primele 7 cifre din CNP : 5030831 ✦Locatia : Ploiesti ✦Ore jucate : 60+ oricum stie toti ca sunt activ ✦Steam ID : STEAM_0:1:552769909 ✦Steam Profile Link : https://steamcommunity.com/profiles/76561199065805547/ ✦Ai citit regulamentul serverului ? : nr1 romania ✦De ce vrei acest grad pe server (minim 40 caractere)? : Pentru ca vreau sa ajut serverul prin folosirea comenzilor de mute si gag contra jucatorilor care sufera / folosesc un limbaj licentios sau instiga la violenta pe server si pur si simplu imi doresc sa fac si eu parte din staff ca sa ma simt important pe server ca toti cei care fac parte din el. ✦Alte obiectii : Nu mai fiti rai acum de anul rau ca va apar riduri de tineri dragi colegi de server. Va pup si va iubesc pe toti de asemenea.
 14. Gulag /// A.K.A Gulag

  ✦Nume : Alexandru ✦Nick : zi iubire mai nou zi amore dar sigur ma intorc la zi iubire ✦Varsta : 17 ✦Primele 7 cifre din CNP : 5030831 ✦Locatia : Ploiesti ✦Ore jucate : daca nu ma insel, 58 + orele dinainte de reset ( update, am mintit cu 10 ore, am 48 ) ✦Steam ID : STEAM_0:1:552769909 ✦Steam Profile Link : https://steamcommunity.com/profiles/76561199065805547/ ✦Ai citit regulamentul serverului ? : nr1 romania ✦De ce vrei acest grad pe server (minim 40 caractere)? : Pentru ca sunt un copil cu cei 7 ani de acasa si chiar imi doresc si eu sa ajut acest server minunat pentru ca joc aici de foarte mult timp si este unul dintre serverele mele preferate, adica singurul meu server preferat si vreau sa vad si eu cum este experienta de a "administra" un server asa de mare al jocului Counter Strike Global Offensive ( aici stop, dar daca nu v am convins cititi in continuare ), si oricum daca o sa am grad nu o sa mai am voie sa sufar si sa vorbesc licentios pe server deoarece voi primii remove si nu doresc sa se intample asa ceva. ✦V-ati alaturat grupului de steam?(obligatoriu) : Da, din prima secunda. ✦Alte obiectii : Imi scuz micile greseli gramaticale daca exista dar inca sunt mahmur de aseara ca am baut, #CumpanasuPresedinte.
 15. Gulag /// A.K.A Gulag

  ce am zis eu ma? de ce ma bagi la mijloc mincinosule. Ti sa urat cu viata?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.