Sari la conținut

BOT RSPOWER

Member
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    3

Orice postat de BOT RSPOWER

  1. La multi ani plini de bucurii, fericire si santatate! Distractie placuta!
  2. BOT RSPOWER

    Cerere UP

    Merita!! Activitate buna si serios
  3. Consulta regulamentul. - Atitudinea fata de alti jucatori sa nu fie una de superioritate/jignitoare/toxica. (Folositul in exces de: "Taci", "Fa", "Ba", "Gura", etc.) [Pedeapsă: AVERTISMENT VERBAL/SCRIS -> GAG/MUTE 3-5 MIN -> GAG/MUTE 5-10 MIN -> Dupa alte minim 3 abateri* -> BAN TEMPORAR 30 MIN] - Limbajul vulgar, înjurăturile, semnele obscene și jignirile sunt interzise. [Pedeapsă: AVERTISMENT VERBAL/SCRIS -> GAG/MUTE 3-5 MIN -> GAG/MUTE 5-10 MIN (daca continua se aplica tot 10 minute maxim, iar daca se exagereaza/se foloseste u@ -> BAN 30 MIN -> BAN 60 MIN -> BAN 120 MIN - Nu este permis spam-ul (folosirea abuzivă și fără rost) la microfon sau în chat (nu e server de teamspeak, incercati sa vorbiti doar info si sa nu deranjati ceilalti jucatori cand sunteti morti) [Pedeapsă: AVERTISMENT VERBAL/SCRIS -> GAG/MUTE 3-5 MIN -> GAG/MUTE 5-10 MIN -> Dupa alte minim 3 abateri* -> BAN TEMPORAR 30 MIN] - Incercati sa nu vorbiti in timpul rundei decat ceea ce este necesar (sa intrebi prietenul ce a mancat la pranz, o faci la finalul/inceputul rundei) [Pedeapsă: AVERTISMENT VERBAL/SCRIS -> MUTE 3-5 MIN -> MUTE 5-10 MIN -> Dupa minim 5 abateri* -> MUTE 20-30 MIN]
  4. Intradevar, motivul kick-ului este gresit, dar pentru un jucator ca si tine, meritai ban de mult. Pe demo se poate observa ca injuri continuu si nici un player nu scapa neinjurat de tine.
  5. Vacanta placuta! <3<3<3
  6. BOT RSPOWER

    helper request

    Varsta prea mica, activitatea nu este constanta, nici cererea nu este 100% completa.
  7. BOT RSPOWER

    cerere up

    Baiat serios
  8. Catre dnul director, Buna ziua, in perioada 24-30.06.2023 doresc sa plec din tara. Cer sa mi se motiveze absentele din perioada respectiva. Multumesc!
  9. Nici eu, nici adminii care m-au sustinut nu am fost 100% siguri daca ai sau nu, dar intradevar ai avut unele play-uri suspecte, mai ales pentru un cont cu 17 ore. Daca auzeam si eu parerea celorlalti admini, nu iti mai dadeam ban, dar toti pe care i-am auzit au zis ca esti suspect. Imi pare rau pentru neintelegere, dar asteptam si parerea fondatorilor dupa ce se vor uita pe demouri.
  10. BOT RSPOWER

    reclamatie 777

    Avand in vedere ca esti un player care nu foloseste un limbaj adecvat pe server niciodata, daca imi amintesc bine mai si injuri adminii care iti dau gag din cand in cand, consider ca meriti gag permanent.
  11. BOT RSPOWER

    Cerere helper CyBeR

    Nu ai respectat modelul.
  12. Nume: [numele tău real] Robert Vârstă [minim 14]: 20 Nick: [numele tău de pe server] BOT Rob Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199365699542/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_0:0:702716907 Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/BOT Rob/go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: https://imgur.com/a/5nEeo8p Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu] da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [https://facebook.com/uspromania da/nu] da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [https://gametracker.com/clan/uspromania da/nu + nume] da + BOT Rob Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume] Da + BOT Rob #2237 Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu] Da Ai citit regulamentul?: bineinteles ca nu Grad admin actual: Admin O sugestie pentru server?: Sa nu mai acceptam limbajul licentios, nu se aplica masuri corespunzator regulamentului.
  13. Activitate buna, pari serios.
  14. Dupa acest raspuns nu mai este nevoie de niciun comentariu.
  15. Membrul staff a procedat corect. Cand intrati pe server doar ca sa va injurati si sa cautati scandal, meritati tot ce vi se intampla.
  16. Pe langa ca vorbeati urat si aveati mai multe gag-uri consecutive, era al 3/4-lea gag, consulta regulamentul inainte de o reclamatie. Sa nu mai zic ca v-ati apucat sa imi comentati pe profil si sa ma injurati... nici la 12 ani nu faceam asa ceva... Pup<3
  17. Nume: [numele tău real] Robert Vârstă [minim 14]: 20 Nick: [numele tău de pe server] BOT Rob Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199365699542/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_0:0:702716907 Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/BOT Rob/go.usp.ro:27015/ Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: https://imgur.com/a/Ec9QrfV Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu] da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [https://facebook.com/uspromania da/nu] da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [https://gametracker.com/clan/uspromania da/nu + nume] da + BOT Rob Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume] Da + BOT Rob #2237 Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu] Da Ai citit regulamentul?: bineinteles ca nu Grad admin actual: Admin O sugestie pentru server?: Sa nu mai acceptam limbajul licentios, nu se aplica masuri corespunzator regulamentului.
  18. Nu cred ca a fost cu intentie, dar eu unul recomand adminilor sa pastreze un limbaj cat de cat curat si pe chatul adminilor, asa se vor evita astfel de cazuri.
  19. Distractie placuta!<33
  20. Meriti (+e ban de 10 min nu mori. meritai mai mult)
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.