Sari la conținut

Alex Oprea

Member
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

257 citiri profil

Realizările lui Alex Oprea

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post
  • Conversation Starter

Insigne recente

1

Reputație Comunitate

  1. Nu stiu cine este acest kava despre care vorbesti, iar acesta este contul meu principal din cate se poate se observa, eu avand si mai multe medalii, iar din cei de pe server nu radea nimeni in momentul in care voi deranjati voice chatul, doar voi adminii, iar linkul functioneaza doar ca nu stii tu sa l accesezi si este un video cu abuzul facut de voi doi, iar poza am gasit o pe google, iar eu nu am scris sau vorbit deloc pe server, nu stiu despre ce vorbesti.
  2. 1. Numele tau ( din joc ) : Alex Oprea 2. Numele celui reclamat: tnk 3. Steamul celui reclamat:https://steamcommunity.com/id/teneka1 4. Motiv: ban 7 zile degeaba 5. Dovada:https://imgur.com/S9HmM9n 6. Alte detalii: ma jucam linistit fara a deranja pe nimeni, nu am scris nimic pe chat si nici nu am vorbit pe voice chat si adminul tnk se decide sa ma sanctioneze cu o restrictie de a mai intra pe serverul OLS.USP.RO pe o perioada de 7 zile
  3. 1. Numele tau ( din joc ) : Alex Oprea 2. Numele celui reclamat: tnk, malcon. 3. Steamul celui reclamat: https://steamcommunity.com/id/teneka1 , https://steamcommunity.com/id/r7malcon 4. Motiv: comportament inadecvat pe voice chat 5. Dovada:https://anonymfile.com/Qa2k4/tnk12.mp4 6. Alte detalii: Adminii malcon. si tnk au folosit voice chat-ul in mod abuziv, pe o perioada de cel putin 2 minute, aducand la o experienta neplacuta a modului de joc pentru restul playerilor de pe server, mi se pare un comportament neadecvat pentru un admin si un owner ce poate alunga playerii prezenti pe server.
  4. 1. Numele tau ( din joc ) : Alex Oprea 2. Numele celui reclamat: tnk 3. Steamul celui reclamat:https://steamcommunity.com/id/teneka1 4. Motiv: ban 7 zile degeaba 5. Dovada:https://imgur.com/S9HmM9n 6. Alte detalii: ma jucam linistit fara a deranja pe nimeni, nu am scris nimic pe chat si nici nu am vorbit pe voice chat si adminul tnk se decide sa ma sanctioneze cu o restrictie de a mai intra pe serverul OLS.USP.RO pe o perioada de 7 zile
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.