Sari la conținut

R4W

Member
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Realizările lui R4W

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. R4W

    Reclamatie WEMEREU

    Care e diferenta intre a spune "mortii ma-tii de joc" sau "Baga-mi-as **CENZURAT**"? Tot o injuratura neadresata unei persoane. Si injuram odata pe meci sa zicem, desii e mult, incercam sa cenzurez mereu, Si in acel meci nu injurasem, insa aici e vorba ca WEMEREU m-a sanctionat aiurea, si nu e la prima abatere.
  2. R4W

    Reclamatie WEMEREU

    Noi cand injuram jocul ci nu o persoana eram atrasi sa nu mai injuram. Oricum eu nu am injurat si am folosit termeni stiintifici, ceea ce e allowed, nu vad nicaieri ca-s forbbiden. Eu spun ca am primit mute si gag aiurea is ca am vazut ca wemereu nu e la prima abatere.
  3. Nick: R4W | Dau si plec go.usp.ro Nick admin: WEMEREU Steam Profile Admin: https://steamcommunity.com/profiles/76561198255218159 Data și ora evenimentului: 22.09.2022 6:07 PM Harta: DE_MIRAGE Detalii: Eram pe harta si vorbeam cu un baiat, i am uitat nickname u ca romania are cel mai mic rating al marimii penisului din europa, nu am folosit niciun cuvant obscen, atat eu cat si acel baiat, acest baiat dupa discutia noastra a evidentiat, si citez "Aceasta a fost o discutie libera biologica, folosind termeni stiintifici, nu p**a", adminul WEMEREU i-a dat mute pentru limbaj, dupa el a injurat, el insusi si i-am spus ca ar merita si el mute pentru limbaj, dupa care au urmat acestea, dand mute si gag aiurea, spunand pe voice ca pe el nu-l face un grad si ca se pisa pe el de grad. Dovezi: https://imgur.com/a/BWMLYCM Alte precizări:- Cu astfel de staff, daca se repeta excesiv acest comportament, voi inceta sa ma joc pe acest server, ducand lipsa de respect si de bun simt fata de jucatori, fiind tratati ca niste sclavi
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.