Sari la conținut

chrisuu

Premium
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de chrisuu

  1. https://medal.tv/games/csgo/clips/10fvgz4xvZzmzV/d13377eAXGPP?invite=cr-MSxDNncsMTUyMDg2MjYyLA

     

    https://medal.tv/games/csgo/clips/10fvYykJl7wCkP/d1337li4pmXX?invite=cr-MSxXcjIsMTUyMDg2MjYyLA -

     

    DACA PUI PE VITEZA 0.25 LA CLIP, IN AMBELE FILMARI SE VEDE CUM TINTA II FUGE DIRECT PE CAP, IN A DOUA FILMARE, SE VEDE CA AI DAI PUTIN PREFIRE, IN PRIMA SE VEDE CA TE UITAI PUTIN LA EI PRIN PERETI, SI DUPA CE I AI OMORAT PE CEI 2 NU AI OPRIT SPRAY UL, PENTRU CA MAI ERAU 2 DUPA PERETE, DAR PE AIA NU I AI AUZIT, DE CE AI CONTINUAT SA TRAGI ACOLO? SI MAI ESTE O FAZA IN A DOUA, LA SEC 0:11 TE AI INTORS FARA MOTIV IN PARTEA OPUSA, FARA SA L AUZI PE CEL CARE ERA ACOLO, TU AVAND OM IN RAMPA.

  2. La minutul 7:14 se vede in download acel exploit care activeaza sv_cheats 1, dupa la minutul 1:21 se vede cum are activata comanda r_drawothermodels 2, chiar si daca iti aparea la sfarsitul rundei, tot puteai sa dai info cu ajutorul ei... in plus s a mai vazut si in istoric forumul ala de cheat uri pe care ai intrat... 

  3. :pro: cu o conditie, renunti la mistourile proaste, glumele proaste, insultatul pe chat si toxicitate, ai un comportament nu prea bun dar sa speram ca vei deveni serios din moment ce ai facut o cerere de helper, esti activ si ajuti playerii deci cred ca ai merita o sansa, succes la test daca vei fi acceptat.

    • Like 2
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.