Sari la conținut

jawsz

Member
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Realizările lui jawsz

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later
  • Week One Done
  • Reacting Well
  • First Post
  • Conversation Starter

Insigne recente

1

Reputație Comunitate

  1. Nick: jawsz Nick admin: Stewie2k Admin Steam Profile: Din pacate nu am avut de unde sa l gasesc. Date and time of the event: 17:12 / 02.11.22' Map: de_vertigo Score: Din pacate nu eram atent, intrasem pe sv pe secunda, am rostit 10 cuvinte si mi a dat ban. More details: - Proofs: https://imgur.com/a/yESLSe3 Other remarks: 1. Este server comunitar, nu stiu ce te ar deranja ca as fii vorbit eu cand erati 4v2 sau ceva de genu. 2. Mi se pare ca mult prea multi abuzati de faptu ca prin scrierea a 3 cuvinte puteti sa faceti ce vreti. 3. Ar trebuii sa va faceti treaba la timp, nu ca acum 2 zile cand ma jucam pe de_train si erau 2 terminati de-si testau codurile pe sv asta, iar tu ștevie stateai si te jucai cu unu din ei, la tine in echipa. 4. Mersi.
  2. jawsz

    Cerere unban hijker1NHO

    1. Eu din cate stiu, o afirmatie trebuie insotita de dovezi, altfel este nula. Avand in vedere ca am primit adesea ori mute pt "coaie", ma face sa mi pun semne de intrebare )))). 2. Eu si cu biceps n avem nici o treaba, eu sunt tovaras de putina vreme cu jj, kron, si robi. Cam atat. Tovarasu lui biceps e robocop daca nu stiai.
  3. jawsz

    Cerere unban hijker1NHO

    Nick: hijkerinHO Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199110614540/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: 76561199110614540 Link ban Sourcebans: https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:575174406&advType=steamid&Submit Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/server_info/go.usp.ro:27015/top_players/?query=hijker1NH0 Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: da Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: nu folosesc discord Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: da Ai citit regulamentul?: da Descrie situația: i am spus lui hbk sa mai iasa din baza ca doar acolo sta de cateva runde si nu e ok ca pe T sa faca asa ceva, s a frustrat ca orice om normal si mi a dat ban pe motiv "arogante" )))) dupa ce m a tras la T si mi a zis "ia zii varule ce ai?" Harta + Ora aproximativ: de_mirage / 18:17 Dovezi: https://imgur.com/a/U4Rzxi1
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.