Sari la conținut

BobAkaTragInMij

Member
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

BobAkaTragInMij a câștigat ziua ultima dată pe August 27 2022

BobAkaTragInMij a avut cel mai apreciat conținut!

Vizitatori Recenți Profil

751 citiri profil

Realizările lui BobAkaTragInMij

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter

Insigne recente

4

Reputație Comunitate

  1. Apreciez ca ai raspuns ca un om resposabil ! Imi pare rau ca te-am jignit si sper sa ma intelegi si pe mine !
  2. Da multumesc, asteptam sa termine orele de cs-go poate le termina pana saptamana viitoare. Sau poate va fi anuntat de cineva ar fi o idee buna sa apara cu un raspuns cat mai repede!
  3. Stiu ca nu am voie sa raspund primu dar uite asa trece timpu, da-ti toti cu seen si cand ii o problema foarte serioasa, adica un abuz de la un admin, se v-a termina prost pentru `noi` jucatorii. Multumesc si sper sa vedeti toti aceasta postare si sa intelegeti stafu pe care il au !!!
  4. Nick: Bob aka trag in mij Nick admin: Unreal Steam Profile Admin: nu cunosc frate asa ceva, sunt incepator pe cs go Data și ora evenimentului: azi 27.08.2022 ora : 17:47 si 40 de secunde !!! Harta: Miraj frate Detalii: Am intrat la 17:46 pe server si la 17:47 si 40 de secunde am luat ban. Dovezi: No previous bans Alte precizări: Credeti-ma ca stiu cu ce se mananca forumurile de 2 lei, nu poti sa dai ban permanent la un jucator ce are 1 minut pe server, pe motiv ca ti s-a parut tie ca are AIM. Comunitatea are 10/10 dar adminu Unreal ii un ratat de om in viata, cum sa dai ban permanent unui jucator dupa 1 minut de server, in care nu facuse nici macar 1 kill. Mentionez din nou 10/10 comunitate, ADMINII copii de 11 ani sau adulti cu minte de 2 lei ! Multumesc stiu ca nu o sa se rezolve nimic !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.