Sari la conținut

k1nglul

Member
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

Orice postat de k1nglul

  1. Nick: sisco Perioada: definitiv Motivul: -
  2. k1nglul

    Cerere Helper

    Nick: Sisco Nume: Eusebiu Varsta: 19 Primele 5 cifre din CNP: 50205 SteamID: STEAM_1:1:488214045 Profil STEAM: https://steamcommunity.com/id/vengeancelightning/ Dovada PRIME: https://imgur.com/a/OovJyBK Ai microfon?: da Esti intrat pe server-ul de discord?: da Minim 300 de ore in CS:GO: https://imgur.com/a/g9bD3hw Minim 1 an vechime de cand ai contul de STEAM: https://imgur.com/a/FbLkunJ Ai citit manualul de admini?: am citit De unde ai aflat de server-ul nostru?: de pe gametracker am mai facut o cerere acum 3 saptamani dar am fost respins, mi sa zis sa astept o perioada pana se conving adminii daca sunt sau nu codat.
  3. Nick: K1ng Nume: Eusebiu Varsta: 19 Primele 5 cifre din CNP: 50205 SteamID: STEAM_1:1:488214045 Profil STEAM: https://steamcommunity.com/id/vengeancelightning/ Dovada PRIME: https://imgur.com/a/oteOOi8 Ai microfon?: Am Esti intrat pe server-ul de discord?: Da Minim 300 de ore in CS:GO: https://imgur.com/a/Zsyz03A Minim 1 an vechime de cand ai contul de STEAM: https://imgur.com/a/3Jc2auf Ai citit manualul de admini?: Da De unde ai aflat de server-ul nostru?: GameTracker
  4. k1nglul

    Bug Server

    Am intrat azi dimineata pe o harta cu botii sa ma "antrenez" si am descoperit un bug. In momentul in care scrii sv_cheats 1, apoi thirdperson, iesi de pe serverul cu boti si intrii pe fire.csgo.ro, thirdperson-ul ramane! Voi atasa un demo pentru a va arata despre ce e vorba: https://www.youtube.com/watch?v=sp4mFfU3Iuw Bug-ul e foarte op, deoarece e similar cu un wallhack, si cine stie cate comenzi mai merg.
  5. k1nglul

    Cerere Unban

    Intr-adevar, sunt multe faze suspecte, mai ales aia din t spawn, si ultima faza peek-ul pe mid. Da eu unul asa joc, am fost odata verificat in pc, nu mi-a fost gasit nimic, dupa am fost acuzat ca folosesc stick :)), nu am de a face cu din astea. Stiu ca m-a raportat multe lume, daca si ceilalti admini considera ca am wall in demo, eu sunt de acord sa raman cu ban.
  6. k1nglul

    Cerere Unban

    Nick: K1ng Ip-ul: 89.137.57.151 SteamID: STEAM_0:1:488214045 Link profil steam: https://steamcommunity.com/id/vengeancelightning/ Adminul care te-a banat: Toeke Admini prezenti: Nu stiu daca mai era cineva Motivul pentru care ai primit ban: wallhack Data si Ora: Astazi pe la 23:00 Vreau sa vad un demo cum ca asi avea wallhack
  7. k1nglul

    Cerere Unban

    Am mai zis de 2 ori, daca aveam ban pe cs:go nu mai puteam intra pe server, pentru ca e securizat. https://imgur.com/a/Tr0TtlI - la asta ma refer prin server securizat https://imgur.com/a/Q1jyjHH - Si din articolul de la valve spune ca poti juca doar pe server nesecurizate. ( https://help.steampowered.com/en/faqs/view/571A-97DA-70E9-FF74 )
  8. k1nglul

    Cerere Unban

    Daca acei jucatori nu gandesc este problema lor, am mai spus daca asi fi avut ban pe cs:go nu mai puteam intra pe server logic. Si am vazut doar pe cineva pe chat care m-a intrebat, poate am sarit peste tine, puteai sa ma tragi la spec sa ma intrebi si asi fi inteles. dar. e .ok
  9. k1nglul

    Cerere Unban

    Nick: K1ng Ip-ul: 89.137.57.151 SteamID: 76561198936693819 Link profil steam: https://steamcommunity.com/id/vengeancelightning/ Adminul care te-a banat: biceps Admini prezenti: nu stiu daca mai era cineva Motivul pentru care ai primit ban: Ca am vac ban pe cont Data si Ora: Astazi pe la 14:30 Tin sa mentionez ca am fost intrebat de cineva pe server pe ce joc am ban, si am spus la misto ca am pe cs:go, crezand ca isi da seama ca glumesc. Daca aveam ban pe cs:go nu mai puteam juca pe server, deoarece este un server securizat. Banul l-am primit pe Team Fortress 2. In regulament scrie ( Jucatorii care sunt prinsi cu VAC BAN pe CSGO sau pe alt cont (iar ban-ul este luat recent: 1-180 zile) sunt considerati codati si vor fi banati permanent. ) Dar nu vad sa scrie nimic de alt joc. Daca am inteles eu gresit imi cer scuze. https://imgur.com/a/RjTsX8n - am aici un screen shot cand am primit ban.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.