Sari la conținut

Jony-Beleaua

Member
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

319 citiri profil

Realizările lui Jony-Beleaua

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Month Later
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Insigne recente

1

Reputație Comunitate

  1. Jony-Beleaua

    Cerere Unban

    Imi pare rau daca nu am cum sa te conving. Fost cont l-am dat acum un an e imposibil sa mai stiu de el. Dc nu vrea unul dintre voi sa stea cu mine pe discord si sa ma verifice. Sa ma concentrez umpic ca sa nu mai aud comentarii.
  2. Jony-Beleaua

    Cerere Unban

    Nick: ROBERT Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199219038135/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: nu stiu de unde iau ID-ul :)) Link ban Sourcebans: https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:629386203&advType=steamid&Submit Ore jucate pe server : 23 de ore aveam Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu] nu am apucat sa intru Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume] nu am intrat Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu] da Ai citit regulamentul?: da am citit Descrie situația: Am jucat mai multe zile la rand pe acest sv, insa zi am fost banat de catre JJ. In primul rand as vrea sa spun ca el m-a acuzat ca nu am cont main( eu fiind fost jucator de metin2ro am vandut contul sa cumpar iteme pe sv Tara Romaneasca) si acum am zis sa nu mai cumpar jocul, deoarece vreau sa fac 50 de ore pe cont si sa ma joc faceit cu prietenii mei. Pe contul meu main aveam 1500 de ore. Am fost banat fara sa fiu reclamat de nimeni si fara sa stea nici un admin spactate pe mine. Nu vreau sa fac rau nimanui prin aceasta cerere, doar vr sa ma joc pe acest sv, deoarece mi-am facut cativa prieteni. JJ chiar daca a gresit ma putea intreba mai intai de main, de ce nu am main, putea sta spec pe mine 2 - 3 runde etc. Harta + Ora aproximativ: Jucam Mirage si eram cu el in echipa ( chiar daca zis ca i-am dat cap din mers :))) )apoi am jucat pe Cache unde am luat ban in runda de warmap. Asta s-a intamplat la ora 18:46 Dovezi: Nu am dovezi ca nu am hack. Pentru ca puteti spune ca am sters din pc sau alte chestii. Am o singura poza cu ora cand am luat ban . Va multumesc pentru atentie !
  3. Tin sa precizez ca am jucat cu toti playeri de pe acest sv ( inclusiv cu owneri si cu admini) si pana acum nimeni nu m-a avaetizat. Am KD de 0.9 nush daca sunt prea mare amenintare :)))
  4. Salut tuturor ! Numele meu este Robert, pe joc ma numesc ROBERT si azi la ora 18:42 am intrat pe sv. Am jucat 3 runde pe Mirage, apoi pe cache. Am dat 3 headshot-uri pe mirage si 2 killuri cu grenada, iar pe Cache 2 headshoturi. Din acest motiv JJ mia dat ban permanet pe motivul "cod" nu am coduri si nu am jucat niciodata cu ele. As vrea sa fiu debanat si sa fiu verificat de acum cand par dubios, nu sa iau ban direct. Multumesc de atentie !
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.