Sari la conținut

MarioMh

Member
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de MarioMh

  1. în primul rand eu cred ca tu ai ceva cu mine pentru ca iti atrag atenția de multe ori cu privire la limbaj ,și la urcatul pe harta.in al doilea rand , la faza cu gag-ul tu m-ai provocat și ai încercat sa ma faci sa iti fac o dovada pentru post.imi recunosc greșeala. în al 3 lea rand ,tu pe server nu poți sa stai deloc calm, ca te apuca sa zici ca nu merit sa fiu în staff , etc .în al 4 lea rand , nu ai o dovada cu privire ca am fost toxic .

  2. ori ti ai luat ban pentru coduri ori din alte motive ,pe alt cont,  și ai încercat pe un cont nou sa intri pe server, iar anti-cheatul te-a detectat .Banul permanent ,permanent rămâne, indiferent de cât timp trece.Decizia fondatorului

  3. 1.Nume: Dinu Mario

    2.Cateva cuvinte despre tine :am 17 ani , sunt un om de treaba și imi place sa socializez.jumate din timpul meu mi-l petrec pe cs 

    3.Profilul tău de steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199107864469/

    4.Link de la profil/poza cu orele de pe server :sLH64bB.jpeg

    5.Ai experienta în adminat?:nu

    6.Cat timp poți petrece pe server?:în jur de 4-5 ore zilnic, când am timp pot sta și mai mult.

    7.De ce ai vrea sa te alături staff-ului?:vreau sa ajut playerii noi atat și playerii vechi , și sa pot sancționa pe cei ce nu respecta regulamentul.

    8.Ai un program de filmat dovezi?:da

    9.Ai citit regulamentul?:vreau helper

    10.Alte detalii:

     

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.