Sari la conținut

clqued.

Member
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de clqued.

  1. clqued.

    Cerere UNBAN

    Vreau sa vad demo , ca stiu si eu ca joc bine + ca mai sus am postat mainul si se vede ca sunt 277 de zile de la vac Edit: Cum adica am avut un sictir de nedescris pe mine? Daca tu crezi ca "nu frt e banat,dc" este sictir, nsh ce sa mai zic.
  2. clqued.

    Cerere UNBAN

    Contul main: https://steamcommunity.com/id/lur3farahack/ Am vac de 277 zile a trecut aproape un an fara 2 luni, de cand ma joc pe contul acesta am inceput sa investesc mai mult timp si mai multa daruinta , drept dovada am lvl 5 le faceit am DMG pe cs , trust verde, astept demoul. Nu cred ca as fi atat de ratat incat sa joc cu coduri pe comunitare.
  3. clqued.

    Cerere UNBAN

    Nick: clqued. Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199071484665/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_0:1:555609468 Link ban Sourcebans: [https://go.bans.ro] https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:555609468&advType=steamid&Submit Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/clqued./go.usp.ro:27015/ Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: nu Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: nu Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: da+clopotel Ai citit regulamentul?: Da Descrie situația: Am aflat de server ieri de la varamiu rrobert47 care e admin pe server. Azi am intrat sa ma joc si eu si am fost acuzat de coduri ca aveam multe killuri si putine deathuri (25 kills cu 5 death parca) mi-a cerut main-ul si eu am un main banat in care am bagat doar bani in jocuri ca ma lasasem de joc. m-am reapucat sa ma joc si sa ma antrenez iar si am luat ban pe motivul ca am mainul banat. Eu as vrea sa vad demo-ul cum am tras si fazele unde am fost suspect. Harta + Ora aproximativ: de_nuke / 13:05 aproximativ Dovezi: https://imgur.com/u24xHF4
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.