Sari la conținut

VLM

Supervisor
  • Număr conținut

    1.474
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    20

Postări postat de VLM

  1. Arbitra Ghada Mehat (28 de ani) a fost agresată fizic pe teren de fotbalistul Youcef Belaili (32 de ani), la meciul de fotbal la care a fost delegată.ZjQwMTYwZWI3N2YxYWRkMDQxZGIxOGUzZDM0MTc4Njg=.thumb.jpg

    Ghada Mehat a fost delegată recent să arbitreze meciul de fotbal din Cupa Algeriei dintre WA TIemcen și MC Alger, scor 0-2. Nemulțumit de o decizia a arbitrei, internaționalul algerian Youcef Belaili a agresat-o fizic pe aceasta la partida cu WA TIemcen din Cupă.

    Concret, fotbalistul celor de MC Alger s-a apropiat de femeie și a început să o tragă de tricou, moment în care un coleg a intervenit și a încercat să-l calmeze pe coechipierul său.

    Ce a amendă a primit Youcef Belaili, după ce a agresat-o pe Ghada Mehat

    După imaginile care au făcut înconjurul lumii, Youcef Belaili a fost amendat de algerieni pentru comportamentul său la adresa Ghadei Mehat.

    Suma de bani pe care Youcef Belaili trebuie să o plătească pentru ieșirea sa necontrolată este surprinzătoare: doar 700 de euro, notează ladepeche.fr.

    Suma pe care Youcef Belaili trebuie să o achite pentru comportamentul său pare una destul de mică, având în vedere modul în care a reacționat la adresa arbitrei Ghada Mehat.

    Deși Youcef Belaili a făcut un gest grosolan, Ghada Mehat a surprins pe toată lumea cu reacția sa în timpul meciului: aceasta nu l-a eliminat pe fotbalistul de la MC Alger, ci i-a acordat doar cartonașul galben.

    După cartonașul primit de la Ghada Mehat, Youcef Belaili a făcut încă un gest care a produs consternare. Acesta a șutat mingea în direcția arbitrei.

    Cine este Youcef Belaili, jucătorul care a agresat-o pe Ghada Mehat

    Youcef Belaili a început fotbalul la MC Oran, după care a mai jucat pe la Esperance în Tunisia, USM Alger din nou în campionatul intern, Angers în Franța, Al-Ahli în Arabia Saudită, la Qatar SC, Brest, Ajaccio, iar în vara anului 2023 a semnat cu MC Alger.

    În anul 2019, Youcef Belaili a ieșit campion al Africii cu naționala Nigeriei.
    Sursa: digisport

    • Like 1
  2. Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a dezvăluit că a ajuns la un acord cu antrenorul Bernd Storck pentru a continua colaborarea scadentă în vara lui 2024, covăsnenii securizându-și relația cu tehnicianul german de 61 de ani înaintea partidei de miercuri cu FCSB (21:45)

    Sepsi - FCSB este miercuri, ora 21:45, la Sfântu Gheorghe. O victorie a oaspeților îi poate apropia de titlul pe care îl vizează de nouă ani. Practic, un succes al lui FCSB, coroborat cu cel mult un punct al Universității Craiova în etapa cu CFR Cluj, va oferi și matematic roș-albaștrilor posibilitatea câștigării campionatului.

    Cei de la Sepsi susțin că vor face tot ceea ce depinde de ei ca să încurce situația în lupta pentru titlu. Patronul Laszlo Dioszegi a transmis într-un interviu acordat GSP.ro că echipa din Sfântu Gheorghe luptă pentru locul 3 în campionat. „Ne trebuie minim 12 puncte pentru asta”, a comentat finanțatorul.

    Care a făcut și un anunț important, faptul că mijlocașul Cosmin Matei, 32 de ani, depistat pozitiv la un control antidoping, face parte din lotul lui Sepsi, poate chiar să joace mâine contra FCSB !
     

    Care sunt primele jucătorilor de la Sepsi

    Laszlo Dioszegi, numărul #1 de la Sepsi, a transmis care sunt remunerațiile jucătorilor care se vor confrunta miercuri cu principala candidată la titlu.

    „Jucătorii au prime pentru fiecare meci. Clar, inclusiv și pentru etapa cu FCSB. Iar dacă echipa va încheia sezonul pe locul 3 și prinde cupele europene, atunci fiecare jucător va avea prime duble pentru partidele din play-off. Totul este cât se poate de clar", a transmis finanțatorul formației din Transilvania.
     

    Quote

    Ne-am atins un prim obiectiv, play-off-ul. A fost foarte greu, dar acum sper să stricăm sărbătoarea celor de la FCSB. În sensul să nu sărbătorească o eventuală câștigarea a titlului în casa noastră. O pot face în rest, nu e treaba noastră. În plus, am avut și mult ghinion cu FCSB în unele meciuri, sperăm să se întoarcă situația
    - Laszlo Dioszegi, patron Sepsi


    Bernd Storck continuă la Sepsi: „Toate datele au fost convenite și de noi, și de dânșii"
    Patronul roș-albilor a mărturisit că a ajuns la un acord de principiu cu Bernd Storck și reprezentanții germanului pentru a continua contractul, scadent în vara 2024.

    „Sută la sută. Am discutat, am convenit... Săptămâna asta, semnăm actele. Toate datele au fost convenite și de noi, și de dânșii (n.red Storck și reprezentanții săi). Am considerat, împreună, că este drumul cel bun, sperăm să fie de bun augur", a comentat Dioszegi.

    Storck este singurul component al echipei pentru care Sepsi a depășit plafonul salarial de 10.000 de euro/lună impus de către gruparea din Sfântu Gheorghe. Conform informațiilor GSP.ro, confirmate și de oficialii grupării, atunci când a sosit în iarnă la Sepsi, neamțul de 61 de ani a fost convins cu un salariu lunar de 15.000 de euro.

  3. FCSB se află la un pas de a câștiga titlul în Superliga României, iar Gigi Becali, după cum a recunoscut și public, începe să se gândească la jucătorii pe care îi va aduce pentru a pătrunde în grupele unei competiții europene. FCSB vrea să transfere și atacant, iar impresarul jucătorului dorit a confirmat interesul!

    Nu mai este un secret că formația bucureșteană a intrat pe piața din Africa și urmărește jucători și de acolo, iar în presa de pe ”continentul negru” a apărut informația că FCSB este interesată de Tshegofatso Mabasa.

    Atacantul dorit de FCSB, Tshegofatso Mabasa, din Africa de Sud

    Cine este Tshegofatso Mabasa? Este născut în Africa de Sud, are 27 de ani, e atacant central, dar are doar 1.79 m, destul de puțin pentru un vârf care trebuie să fie periculos și să facă diferența și în duelurile aeriene. Deși Gigi Becali a recunoscut că urmărește și un atacant din afara României, a dat indicii că ar fi din Europa.

    Însă, impresarul lui Mabasa, Gary Cassisa pe numele său, a vorbit fără ocolișuri despre faptul că în acest moment fotbalistul pe care îl manageriază este dorit de FCSB, iar un plus pentru ca mutarea să se facă este acela că Mabasa va juca în Liga Campionilor în vară.

    În plus, se pare că atacantul african este pe final de contract cu actuala echipă, Orlando Pirates, formație din Africa de Sud, chiar dacă oamenii din conducere vor să îi prelungească acordul.

    Tshegofatso Mabasa are 14 goluri în acest sezon. Ajunge la FCSB? 

    Referitor la statisticile lui Tshegofatso Mabasa, în acest sezon are 25 de meciuri, 14 goluri, dar și trei pase decisive. Până acum, ținta FCSB-ului a jucat doar în țara natală, iar la Orlando Pirates a ajuns în vara lui 2019. De atunci, a fost împrumutat pe la diverse echipe, iar în acest sezon are evoluții foarte bune.

    Un alt detaliu legat de fotbalist este acela că în acest moment este cotat de Transfermarkt la 950.000 de euro, cea mai mare din carieră.

    ”FCSB îl vrea! Echipa e în fruntea campionatului din România și probabil va juca în UEFA Champions League. În momentul de față vorbesc și cu alte cluburi din Europa, dar ideea este ca jucătorul să-și păstreze calmul până se termină sezonul.

    Așteptăm până se termină sezonul. Cel mai bun sfat pe care i l-am dat este să lase capul în jos și să marcheze cât mai multe goluri până la final.

    Inițial, trebuia să semneze cu Mamelodi Sundowns (n.r. – altă echipă din Africa de Sud) în ianuarie, dar mutarea nu s-a concretizat. Orlando Pirates și-a exercitat dorința de a activa opțiunile de prelungire a contractului, dar totul se va rezolva la finalul sezonului”, a spus impresarul fotbalistului, Gary Cassisa, pentru publicația FARPost.

    FCSB pregătește sărbătoarea de titlu

    După primele cinci runde din play-off și play-out, FCSB este neînvinsă și tot mai aproape sa fie desemnată campioana Superligii. La conferința de presă premergătoare confruntării cu meciului cu Sepsi OSK, Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, a oferit declarații privind parcursul în play-off și lupta la titlu.

    FCSB are un avans de 11 puncte față de ocupanta locului 2 înainte de startul returului play-off-ului Superligii, iar Gigi Becali este cu gândul la Europa. Din acest motiv, vrea să facă mai multe transferuri în vară, iar unul dintre cei doriți este, iată, Tshegofatso Mabasa.
    Sursa: sport.ro

  4. Începe prima ediție Team of the Season EA SPORTS FC din istorie

    Începe celebrarea unui sezon incredibil de fotbal global cu campania inaugurală EA SPORTS FC 24 Team of the Season (TOTS). Pe măsură ce se apropie de final cele mai mari campionate, fanii vor putea descoperi cei mai buni și mai străluciți jucători din lume în EA SPORTS FC 24 Ultimate Team.

    Și, pentru prima dată, EA SPORTS FC 24 TOTS va oferi recunoaștere celor mai talentate jucătoare din fotbalul feminin, cu lansări de echipe pentru WSL, Frauen-Bundesliga, D1 Arkema, Liga F și NWSL, pentru a încheia un prim sezon incredibil al fotbalistelor din Ultimate Team.

    Pentru a da startul campaniei și pentru a integra fanii în confruntările strânse din cele mai mari ligi de fotbal, fanii vor putea să descopere prima echipă TOTS live începând de astăzi și până pe 26 aprilie în EA SPORTS FC 24. Echipa Live TOTS va include elemente dinamice care se vor actualiza în funcție de performanțele echipei pe parcursul ultimei etape a sezonului.Team of the Season EA SPORTS FC

     

    În cadrul EA SPORTS FC 24 și EA SPORTS FC Mobile, TOTS își va modifica, de asemenea, formatul, selectând jucătorii care au dovedit cu adevărat că sunt cei mai buni din lume. Campania TOTS din acest an va fi mai realistă ca oricând, echipele fiind alese în colaborare cu ligile naționale individuale, folosind măsurători detaliate de la Stats Perform by Opta, privind performanța fiecărui jucător TOTS în acest sezon în tot fotbalul mondial.Team of the Season EA SPORTS FC

    Pentru jucătorii de EA SPORTS FC Mobile, Team of the Season se va lansa ca eveniment in-game pe 29 aprilie, începând cu cei mai buni fotbaliști din Premier League, urmat de capitole dedicate jucătorilor din LALIGA EA SPORTS, Bundesliga, Serie A și Ligue 1 Uber Eats. Acest lucru este urmat de actualizări de gameplay din aprilie, care adaugă un nou Spectator Mode în cadrul Ligilor, permițând jucătorilor să urmărească meciurile Head to Head League în timp real și să partajeze reluări. Îmbunătățirile suplimentare aduse gameplay-ului EA SPORTS FC Mobile includ o eficiență îmbunătățită a pasei și o mai mare receptivitate a driblingului, asociate cu o mișcare mai lină a jucătorilor pentru a optimiza oportunitățile de a marca.Team of the Season EA SPORTS FC

    EA SPORTS FC 24 este disponibil acum pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch. EA SPORTS FC Mobile poate fi descărcat gratuit de pe App Store și Google Play Store.

    Sursa: EA România

  5. WWE 2K24 Review: un pas înainte pentru o serie atât de hulită

    Ani de-a rândul am tot așteptat un joc de wrestling apropiat de realitate, care să nu-și mai bată joc de fani. Sincer, după câțiva ani de dezamăgiri din partea celor de la 2K, nu prea mai ai nicio așteptare. Când am primit cheia de WWE 2K24 pentru PlayStation 5 am zis: “Stai să vezi ce-i urc pe garduri și dau drumul la căței”, că de câțiva ani e același joc sinistru, plin de bug-uri și de micro-tranzacții.

    Doar că n-a fost cazul, întrucât WWE 2K24 este o surpriză extraordinar de plăcută, cu un aer nou, cu Showcase of the Immortals adus la perfecțiune, poveste superbă, dinamică și atâtea opțiuni de a-ți modifica personajele. Anul trecut a fost o dezamăgire, iar gameplay-ul nu promitea mare lucru, însă variata 2K24 este o experiență aproape încântătoare.WWE 2K24

    Din cele mai vechi timpuri și până astăzi…

    Nu cred că există vreun om care a prins anii ’90 pe TNT, după ce se dădea stingerea pe Cartoon Network, și să nu fi pierdut nopțile la ceea ce-i spuneam „Catch”. Apoi am văzut că era de fapt WCW Nitro, professional wrestling, apoi am trecut la WWF și WWE, denumirea actuală. Și eram cu toții dați pe spate de poveștile lui Andre the Giant, când se dădeau arhive, apoi în fața blocului cel gras era Yokozuna, iar cel blond și musculos era Hulk Hogan. De fapt, toți eram Hulk Hogan, mai devreme sau mai târziu.

    Și așa i-am învățat pe Undertaker, Triple H, Randy Savage, Rey Misterio, Shawn Michaels, The Rock sau Stone Cold Steve Austin. Iar acum, direct în Showcase of the Immortals m-am dus, ca să mă joc cu ei, cel puțin cu Rey Mysterio și Undertaker am rupt ringul. Iar WWE 2K24 te pune în acea postură de a te simți ca-n copilărie, doar că tu-i manevrezi pe luptători. Iar grafica este foarte, foarte bună.WWE 2K24

     

    Gameplay de knock-out

    Noutatea din WWE 2K24 este că, în sfârșit, cerințele fanilor au fost luate în seamă: acum poți arunca de la distanță, din apropiere, cu tot ce-ți vine la mână, scaune, coșciuge, tărgi, scări, uși, bănci. Toate zboară din mâna ta spre fața adversarului, iar multe obiecte se și sparg, cu siguranță că-n modurile multiplayer ați avea și mai multe motive de distracție. Conceptul acesta era așteptat de mulți ani, plus că poți ieși din coșciug, poți să te caftești pe ambulanță, adică toate elementele din galele wrestlingului de astăzi au fost introduse în joc.

    Mecanica de aruncare a obiectelor și de folosire a lor produce și elementul distractiv. Vă dau și un exemplu. Eram obosit într-o luptă în My Rise, un alt mod excepțional, și-l aveam pe Rey Mysterio. Pentru a încheia lupta cu un knock out trebuia să mă cațăr pe scară și să sar de pe ea pe adversar. Ideea este că personajul meu era atât de obosit de la acrobații și circotecă, încât de pe scară am căzut ca Johnny Blegul, între ring și scară, ca o cârpă. Cred că am râs 10 minute haotic, iar aici îi dau nota 10 gameplay-ului din WWE 2K24.WWE 2K24

     

    40 de ani de WrestleMania

    În modul My Rise, una dintre povești este legată de plecarea lui Roman Reigns din WWE Universal Championship, pentru a-și încerca norocul la Hollywood. Și asta în punctul în care tu ai construit un personaj puternic, capabil să se bată de la egal la egal cu toate superstarurile din RAW și SmackDown. Și da, modul acesta de poveste dinamică, cu misiuni secundare, era atât de necesar într-un univers lăudat și diversificat precum cel al wrestlingului. Pe lângă campanii, ai toate superstarurile wrestling-ului din ultimii 40 de ani, ai o varietate de moduri, de add-on-uri, nu mai vorbesc de îmbrăcăminte și alte elemente personalizabile.

    Anul acesta, Showcase of the Immortals aniversează 40 de ani de WrestleMania cu cele mai semnificative evenimente și meciuri din istorie. Și se întâmplă într-un mod senzațional, nu sunt 39 de meciuri pe listă, dar cele alese de dezvoltatori sunt fabuloase. Aici începi de la finalul anilor ’80 și trebuie să urmezi câteva obiective pentru a trece mai departe, fie că vorbim de lupte ale legendelor masculine sau feminine.

     

    La capitolul „așa nu”, poate că ar fi de consemnat faptul că poți câștiga un meci doar apăsând în mod disperat și repetat butonul de lovire, nu contează dacă e pumn sau picior. Și faci asta până îți încarci lovitura specială și ai câștigat meciul. Posibil să fie remediată într-un patch viitor. Să nu uit de acel mod de a-ți da pumni alternativ cu adversarul, la fel ca-n marile gale WWE.

    Meciurile de tip Ambulanță sau Coșciug sunt poate cele mai distractive, cu mini-jocuri implementate și care fac deliciul tribunei, dar mai ales al fanilor. De pe ambulanță puteți arunca scaune, puteți distruge și produce pagube mașinii de salvare, la fel ca și coșciugul, pe care îl faceți țăndări, după ce ieșiți din el.WWE 2K24

    Scandaluri peste scandaluri

    Pe unul dintre oamenii care au revoluționat acest sport, Vince McMahon, care a plecat de la speaker și comentator în ring și a schimbat regulile, devenind marele boss, îl veți vedea blurat. La fel și pe Brock Lesnar. Cei doi sunt acuzați de agresiune sexuală, violuri și trafic uman, iar Vince McMahon se pare că nu va scăpa atât de ușor. Însă, în Showcase of the Immortals, Vince McMahon nu este blurat. După cum bine știți, lumea wrestlingului este una plină de scandaluri, de crime, de violuri, de agresiuni, cu oameni care s-au sinucis sau au fost arestați, alții au scăpat incredibil, iar Vince McMahon nu avea cum să fie ușă de biserică.WWE 2K24

    La sfârșitul furtunii…

    Așa cum spune și piesa You’ll Never Walk Alone, de la Gerry and the Peacemakers, „At the end of the storm / There’s a golden sky”: așa este și WWE 2K24. Sunt aniversați 40 de ani de Wrestlemania cu un joc superb, care le amintește fanilor de ce iubesc acest sport, dar mai ales că au primit un produs pe măsura așteptărilor.

    Este foarte posibil ca de azi înainte să vedem doar update-uri, așa cum a arătat seria FIFA, ajunsă FC, unde nu mai simți mare lucru de la an la an, la nivel de modificări fundamentale. Cam acolo a ajuns și WWE 2K, o veritabilă schimbare în bine, iar orele petrecute în ring, cu scări în cap și câte un Sweet Chin Music aplicat la momentul oportun, mă fac să spun că, în sfârșit, 2K a nimerit-o.
    Sursa: go4games

  6. Prin intermediul PlayStation Blog, Sony Interactive Entertainment, alături de studiourile Sucker Punch și Nixxes Software, au dezvăluit listele de cerințe de sistem pentru versiunea de PC a jocului Ghost of Tsushima Director’s Cut. Mai mult, au fost oferite primele detalii despre funcționalitatea cross-platform și noul PlayStation Overlay care va debuta în acest titlu.

    După cum am fost obișnuiți deja, avem parte de cerințe de sistem ceva mai accesibile, pentru cei care vor sa încerce Ghost of Tsushima Director’s Cut pe configurații mai vechi, precum și de specificațiile necesare pentru a rula jocul cu toate detaliile la maximum, în rezoluție 4K.Ghost-of-Tsuhima-PC-Req.jpg

     

    De asemenea, versiunea pentru PC va oferi suport pentru monitoarele ultra-wide, cu aspect ratio de 21:9 sau 32:9, precum si pentru configurațiile triplu-monitor cu aspect ratio de 48:9.

    Performanța va putea fi sporită grație tehnologiilor NVIDIA DLSS 3, AMD FSR 3 și Intel XeSS, iar calitatea imaginilor îmbunătățită cu ajutorul NVIDIA DLAA și AMD FSR 3 Native AA. Pe lângă mouse și tastatură, Ghost of Tsushima Director’s Cut va putea fi jucat pe PC cu o gamă variată de controllere, inclusiv DualSense, care va oferi feedback haptic și triggere rezistive atunci când este conectat prin cablu la PC.

    Cross-play și PlayStation Overlay

    Ghost of Tsushima Director’s Cut pentru PC va include jocul de bază, expansion-ul Iki Island, precum și modul multiplayer co-op Legends. Grație suportului cross-play, acesta din urmă va putea fi abordat de toți jucătorii împreună, indiferent de platforma pe care o folosesc (Windows PC, PlayStation 4 sau PlayStation 5). De asemenea, utilizatorii de PC vor putea discuta cu cei de pe PS4 și PS5 prin voice chat-ul disponibil in-game.

    Pentru a accesa modul Legends, veți avea nevoie să vă conectați la un cont de PlayStation Network. De altfel, Ghost of Tsushima Director’s Cut va fi primul joc PlayStation pentru PC care va folosi noul PlayStation Overlay, care va include acces facil la listele de prieteni de pe PSN, la trofee, setări și profilul PSN. Această funcție va putea fi apelată pe PC din meniul in-game sau apăsând combinația Shift+F1 pe tastatură.Ghost of Tsushima cerințe de sistem

     

    În versiunea de PC a jocului, veți putea câștiga trofee PSN exact ca pe consolele PlayStation, lista de trofee de pe PC fiind identică cu cea din versiunea de PS5 a jocului. Pe lângă trofee, versiunea de PC oferă suport complet pentru achievement-urile de pe Steam și Epic Games Store.

    Pentru a avea acces la opțiuni precum trofeele PSN, lista de prieteni și cross-play, va trebui să vă conectați cu un cont PSN deja existent sau să vă creați unul nou. Utilizarea noului PlayStation Overlay va fi opțională atât în modul de joc single player, cât și în modul Legends.

    Ghost of Tsushima Director’s Cut va fi lansat pe PC pe 16 mai 2024, prin Steam și Epic Games Store.

    Sursa: PlayStation Blog

  7. Joc: Counter-Strike 2
    Data: 16.04.2024

    Versiune: v14.8
    Imagini (opțional):

    Informații despre update: 

     

    • A fost remediată o eroare din cauza căreia bomba dispărea uneori de pe radar.
    • Abțibildurile pot fi acum răzuite și șterse dacă sunt apăsate pictogramele în formă de abțibild disponibile sub armă.
    • Unitățile de stocare goale care au atribuită o etichetă pot fi acum șterse.
    • A fost remediată căderea pe care o întâmpinau instrumentele pentru atelier atunci când compilau hărți care conțineau instanțe.

     

     

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.