Sari la conținut

ianix

Member
  • Număr conținut

    2
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Realizările lui ianix

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. ianix

    Cerere unban ianix

    1. Ce ai spus tu la (3) in legatura cu main ul meu nu are absolut niciun sens. (https://steamcommunity.com/id/ianix_/) 2. Nu sunt robot sa fac aceleasi lucruri in fiecare runda 3. Primul demo, dupa mine deja e zero, avand in vedere ca faci presupuneri cu privire la playstyle ul meu. E ciudat, intr adevar, ca m am intors dupa ce l am omorat pe ala, dar pana la urma puteam sa i fac un over-peek la fel de usor ca sa il vad, cu pretextul ca verific spot ul de la garaj si sa il omor. 4.In al doilea demo iar faci presupuneri, desi timing ul a fost foarte prost avand in vedere ca era sa ma omoare. 5. (2) Da, am mai avut un cont banat pe server, de alt frustrat pentru ca vezi doamne aveam cont nou. Dupa aia am zis sa mi fac cont de faceit sa ma joc linistit. In alea 8 meciuri am avut 88%winrate, adica am castigat 7 la rand si apoi am pierdut unul din cauza ca m am jucat cu un tovaras la level 7. Nu prea inteleg ce ai sugerat acolo dar in fine.
  2. ianix

    Cerere unban ianix

    Nick: ianix Profil: https://steamcommunity.com/profiles/76561199207425407/ Steam ID: STEAM_1:1:623579839 Ore: https://www.gametracker.com/server_info/go.usp.ro:27015/top_players/?query=ianix Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: Nu Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: Nu Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: Nu Ai citit regulamentul?: Da Descrie situația: Ma jucam si mi am luat ban Harta + Ora aproximativ: Nuke pe la ora 11:50 Dovezi: https://imgur.com/a/bXECyi6 Altceva: As vrea sa mentionez ca sunt level 5 faceit
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.