Sari la conținut

mariooo477

Member
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

145 citiri profil

Realizările lui mariooo477

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. Nick: mariooo477 Nick admin: Unreal Steam Profile Admin: https://steamcommunity.com/id/unreal999/ Data și ora evenimentului: Harta: mirage Detalii: vorbeam cu un prieten pe voice chat si mi-a zis sa tac, i am zis sa imi dea mute (din tab, local, nu stiam ca e admin, si nici nu are o relevanta daca e admin sau nu, daca vrei sa transpiri pe server si sa joci la sunet, imi dai mute din tab, el fiind singurul care a comentat ceva). Se vede pe filmare ca am scris "v-ati luat grade peste noapte, publicarilor", scris cu sarcasm, ca nu stau eu sa ma frustrez pentru un mute pe un joc pe care intru din 2 in 2 luni cand imi vine cheful. Mesajul a fost urmat de un ban pe motivul "toxic". Nu inteleg unde am fost toxic aici, asta nici macar ca jignire nu se catalogheaza. Nu stiu exact daca era sau nu pe server, dar cu o harta inainte si probabil si pe mirage, nu stiu sigur pentru ca nu tin cont de asa ceva, 2 jucatori se tot injurau (fie la caterinca, fie pe bune) si nimeni nu a zis/facut nimic. Totul se putea rezolva cu un silence sau cu vorba buna, el a preferat sa foloseasca comenzile gradului pentru satisfactia lui interioara ca a dat un mute si un ban :)))) mare om Dovezi: Alte precizări: Aveam microfonul pe mute pentru ca filmasem ceva anterior cu shadowplay ul si am uitat sa activez microfonul inapoi, se poate vedea pe demo oricum ca singurele cuvinte pe care le-am scos pe acea harta au fost: "de ce mi ai dat ba unfollow" - Catre prietenul meu, la caterinca, i am mai zis ca am luat si permisul intre timp si nu mai stiu ce. Catre Unreal, singurele cuvinte au fost: "Da-mi mute daca nu vrei sa ma auzi" sau ceva de genul, referindu-ma la mute-ul din tab, din joc, nestiind ca e admin, crezand ca e doar cineva care o arde tryhard la sunet pe public. Referitor la "V-ati luat grade peste noapte, publicarilor", am scris pentru atitudinea lui dupa ce mi-a dat mute: "da vorbeste dracu intr-una si ma enerveaza". E ca si cum ai da cu piciorul in cineva care e deja jos, lasa-ma sa-ti raspund daca tot dai in mine, nu? Daca te enervezi asa repede, prietene, chiar nu stiu ce cauti in staff. Asta nu e comportament si temperament de om care ar trebui sa ajute comunitatea. Nu ma doare de ban si de mute, trebuie sa intelegi ca asta nu e un comportament ok. Mai usor cu arfele astea de admin, ca nu te plateste nimeni sa fii admin, o faci pentru ca iti place, chiar un fel de voluntariat in scopul de a ajuta comunitatea. Si nu mai fii asa acru ca n-o sa stea nimeni pe langa tine. Te pup bro, toate cele bune.
  2. Si pentru asta se da ban permanent? :)))
  3. Nu am fost implicat direct, sunt tovaras cu Shel si Bisquite, nu mi s-a parut normala reactia adminului, ban din motive de frustrare pentru ca un jucator joaca la misto mai bine decat tine, iar tu care joci serios nu poti sa il omori si din frustrare ii dai ban permanent pentru o chestie care se sanctiona cu kick / silence 15-30 / ban 30-60, sanctiune la care ai pus motivul "Pa". Din motiv se vad frustrarile adminului. Pe server ne-am distrat vreo 2 ore cu ceilalti jucatori, zex, tehnik, etc si nu mi se pare ok faptul ca trebuie sa gasim acum alt server ca sa jucam toti 3 impreuna ( eu shel bisquite). Doar parerea mea, bafta baieti si aveti grija cu excesul de zel, sunteti admini pe un server de cs, nu sunteti presedinti :))))) Nu e primul admin la care s-a vazut asta, dar, din fericire, sunt maxim 2-3, restul adminilor sunt chiar de treaba, motiv pentru care nu vrem sa schimbam serverul pentru un motiv total aiurea.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.