Sari la conținut

rolii

Member
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de rolii

  1. rolii

    Absente/Retrageri Admini

    Nick: rolii. Perioada: permanent Motivul: stie kent
  2. rolii

    PETITIE

    pro pentru toate 4,kevlaru mare te plictiseste pe server e prea usor se face full buy dupa full buy,eu zic ca daca s-ar putea baga sunetele vechi de pe 1.6 ar avea mai mult feeling,gen cand faci multe killuri am vazut pe cateva servere si eu zic ca e chiar fun,daca vreti sa atrageti player sa se faca premii pentru cele mai multe ore killuri ceva de genu sa se dea un skin mic sa zicem de 5$ fara admini bineinteles
  3. rolii

    cerere unban mmi

    Contru unban,prea multe pog shoturi ca sa pari "clear",in pit se vede clar care e treaba,plus de aia si aabuzezi polaru,nu ai movement nu ai aim.Legende de lvl 5 ,sa ramana banu!
  4. rolii

    Cerere UnBan B30 Done

    Nu gasesc demoul,imi fine ai avut 15 ore pe contu asta 6 gloante trageai pe langa 1 in cap instant movement 0 te am intrebat de main mi ai dat unu banat,am 6000 de ore jucat in jocul asta nu asi crede ca dau ban la vrajeala la 1 noaptea fiind admin aici de mult timp.Bafta in continuare,daca gasesc totus idemoul il postez
  5. rolii

    Cerere Helper

    Prea mic pentru grad pe acest sv. Contra!
  6. rolii

    cerere unban

    Contra unban,motivele analizate deja..
  7. Contra unban,ai momente pe server cand intri si bati tot doar cu 1 tappuri,alte momente cand bate vantu,se si vede treaba asta in demo degeaba ai 2500 de ore nici movement nici nimic.
  8. contra unban,la revedere!
  9. rolii

    Reclamatie -pcm

    Nu stiu,dece ai facut reclamatia asta te-am prins si eu ca injureai si ieseai,esti putin toxic nu te mira ca iti iei gag pe un server communitar. Contra ungag!
  10. rolii

    cerere drkk.dll

    Contra,nu esti suficient de activ pentru admin.
  11. rolii

    Cerere admin

    Pro,dar sa fii activ.
  12. Nu este cel mai activ,dar merita o sansa la helper. PRO.
  13. rolii

    Cerere rolii.

    Nick: rolii Nume: Roland Varsta: 22 Primele 5 cifre din CNP: 19908 SteamID: STEAM_0:1:224822268 Profil STEAM:https://steamcommunity.com/id/r0leee/ Dovada PRIME:https://imgur.com/a/L0HTG1S Ai microfon?: Daa Esti intrat pe server-ul de discord?:Dada Minim 300 de ore in CS:GO: https://imgur.com/a/9puJ4cW Minim 1 an vechime de cand ai contul de STEAM:https://imgur.com/a/D3YPvmr Ai citit manualul de admini?: Dada De unde ai aflat de server-ul nostru?: De la un fost jucator pe sv,care deja a intrat in pensie.
  14. rolii

    [CERERE UNBAN] Kazech

    Pro unban,e un baiat care stie s-a joace cat de cat,se vede are movement crosshair placement astea explica tot la un jucator bun.Am jucat cu el nu are coduri dupa parerea mea. Am avut si eu faze suspecte pe server nu odata,dar nu este de ajuns parerea mea pentru ban.
  15. rolii

    FANTARES

    Chiar nu stiu ce vreti unii de la viata asta..,contra unban ai folosit cheaturi adios.
  16. rolii

    Absente/Retrageri Admini

    Nick: rolii Perioada: voi fi activ mai putin Motivul: admitere politie o s-a urmeze examenele
  17. Si s-ar putea baga eventuale cerinte pentru cei care participa ,gen s-a aiba tagul serverului la nick (reclama) sau s-a fie membrul forumului/grupului gen pentru a ridica serverul.
  18. Atunci eventual,cum e si o versiune de dust2 "gold" adica,s-a se bage alte versiuni ale mapelori active,inferno night un exemplu,dar eu totusi as i baga tuscan ca va si intra in map poolul cs-ului in scurt timp.
  19. Pro,insa vad o problema ca asta,in majoritate topul de sus 1-5 e alcatuit de admini de jucatorii mai buni,deci cred ca noi nu ar trebui s-a participam,sau ceva de genu.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.