Sari la conținut

Pastile

Member
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

657 citiri profil

Realizările lui Pastile

Contributor

Contributor (5/14)

  • One Year In
  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Insigne recente

16

Reputație Comunitate

  1. Pastile

    cerere helper

    Contra Cererea este incompleta si nu indeplinesti conditiile , iar pe server nu prea te am vazut .
  2. Contra, iti mai trebuie niste activitate pe server
  3. Contra Indiferent de cat timp ai petrecut pe server daca nu ai avut un comportament adecvat iti meriti silenceu.
  4. Pastile

    Cerere admin

    Contra, nu te am vazut activ pe server
  5. Pastile

    cerere unban

    De acord cu colegii mei.
  6. Pastile

    Cerere helper nVm

    Contra deoarece ai admin pe alt server.
  7. M am uitat de 2 ori la demo si la ceva faze pare ca se uita la ei prin perete + bunnyhop eu nu cred ca la 2000 de ore iti iese la perfectie bunnyhop prin gaura de la jungle pe mirage 14:07 La inceput pe dust2 cand te jucai cu ssg (2:20-2:30) mi se pare ca il cam urmareai cu tinta prin perete dar sa zicem ca asa s a nimerit,iar overall mi se pare ca ii cam urmaresti prin perete dupa 3 conturi cu vac ai prins experenita si incerci sa ascunzi cat mai bine. Contra unban
  8. Pastile

    Cerere unban

    ce mi se pare ciudat este in al 2 lea clip cum il bate pe sedan dar da il vede foarte putin cand trece in dreapta daca dai pe 0.20 mi e greu sa cred ca el a vazut din strafe-ul ala (perfect facut) ce pot sa zic e ca dupa cum arunca utilitatile pare ca stie jocu+ inca ceva suspect isi face timeing-urile cam prea perfecte in rest joaca bine
  9. Pastile

    cerere unban mmi

    Da bro incerci sa localizezi de unde se trage si sa tragi multiple gloante in zona respectiva nu sa pui tinta la car si dai flick pe site prin smoke.
  10. Pastile

    cerere unban mmi

    Aici este dovada mea,se vede clar cum isi face timeing-uri perfecte si la inceput unde am deschis consola el sare random in baza si il vede pe ala in t spawn si nu e singur acolo ca sa zici ca se asigura dupa ramane ala ultimu de la ct viu intreaba ''e lung si asta'' si tot el raspunde cu ''e mid'' si dupa zice ''ct'' si cand trece prin smoke da noscope fix unde a fost el (sa zicem ca asa sa nimerit aici) da cand e in pit cu awp si trage la ''misto'' cu tinta pe ei cu awp prima data am zis sa zici ca a facut el asa dar dupa inca de 2 ori e suspect si la final se pozitioneaza in asa fel in cat ala din spate lung de la porti sa nu il bata si ii face bait coechiperului si dupa face prefire. Acum astept si parerea colegilor.
  11. Pastile

    Cerere UNBAN LnS

    Pro unban dovada de la noi de pe server nu de pe altele de preferat.
  12. Contra unban. Vac activ.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.