Sari la conținut

coxmin6ix

Banned
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

187 citiri profil

Realizările lui coxmin6ix

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

1

Reputație Comunitate

  1. Dintr o serva muriți toti, a zis . Bai gunoaielor, repet, pentru mine un sv public e un sv public puțin îmi pasa mie, eu vreau doar sa l înjosesc pe tigaie asta nimic mai mult, dacă voiam unban sau sa fiu ceva pupincurist veneam cu argumente liniștit, dar eu vreau doar sa mi bag pla in sora sa si în voi, niște copii de nimic sau niște oameni la 20+ ani care ați făcut Burta la **CENZURAT** și sunteți niște labagii, și stai liniștit cu servele alea bai tigaie, ca nu toți sunt vacile și animalele pe care le îngrijești tu în zona aia de unde vii tu . Cioban prost, ai tupeu sa ai arfe pe sv publice cand alții au calculatorul mai scump decât tigaia ta și sa clarificam tot. Nu sunt rasist și nici arogant toata asta a fost o mascarada sa va iau la misto voi ăștia adminii sugaci, crede ti ma chiar ma pis pe tine seken și pe tine tigaie de restul care au venit cu argumente nu ii cunosc și n am avut probleme cu ei pe sv, voi știți mai bine ce faceți, sa o pupi pe sora ta de partea mea. Vezi poate ii arati poza mea de profil după steam poate își baga 2 degete în **CENZURAT** dupa mine . Si vedeți ca m am uitat prin celelalte postări și amărâtul asta are 1/2 Warn. Și nu cred ca am suferit eu de lvl meu ci voi ați devenit frustrați cu comentarii de genul: mama iti dai viata pe publice la lvl 10 cand eu doar jucam normal. Invidia e mare bai amărâților, vezi ca e mai vechi procesorul tău decât tine bai tigaie
  2. Bine keyboard warrior, daca ajunge sora ta pe la bucuresti s-ar putea sa-mi faca avansuri, cine stie :)). Taranusule. Daca ajungi vreodata la capitala si o sa te trosneasca baietii pe aici sa-ti aduci aminte de arfele facute la mine, gunoiule .
  3. Ba frate, sa te fac sa intelegi. Pe mine putin ma intereseaza daca iau unban sau nu, dar nu suport ipocriitii ca tine no liferi care isi iau grade de "Comisari" pe sv. Linisteste te cu arfele de mascul alpha pe un sv de cs public. Va pup . Si ca sa intelegeti, pe demo se vede clar cand eu ii zic lui legea sa-mi dea instagram-ul fiindca ma injura pe sv si imi zice ca-mi dau viata pe public daca joc cum joc eu deobicei, apoi tigaie a venit in postura de boddyguard si sa-mi faca mie arfe ca-l doare in **CENZURAT** de mine si ca ce ii fac eu lui legea, il bat sau ce, gen keyboard warrior :)), te iau dupa poza bai carligule, moldovean te-am facut doar din simplu fapt ca ziceai, "Uaaaai" :))). Cand am intrat pe sv si m-ati vazut lvl 10 si top 200 Romania, ca tot romanul ati inceput sa fiti frustrati inloc sa sustineti chestiile de genul voi faceti arogante de jucatori si de luptatori si tu nu stii sa te incalti esti nebun la cap...
  4. Nick: coxmin-tnt- Profil jucător [STEAM]: Steam ID [STEAM_1:0:00000]:https://steamcommunity.com/id/coxmin666/ Link ban Sourcebans: [https://go.bans.ro]https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:465545032&advType=steamid&Submit Ore jucate pe server [link gametracker]:6 ore si ceva aveam Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu]nu Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume]nu Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu]nu Ai citit regulamentul?:da Descrie situația:Situatie sta in felul urmator, in primul rand aveti staff plin dar plin de moldoveni care nu stiu sa se incalte si vin si sufera pe sv, am facut o gluma mi-a dat gag permanent am vorbit cu el dupa un tovaras de al lui Legea sau L3gea ceva de genul ne baga **CENZURAT** in gura la mai multi si cand i-am sa ii dea si lui gag a zis ca ce fac il controlez dupa le-am cerut insta sa nu mai facem circ pe sv sa vorbim pe insta, a venit la mine in echipa si a zis ca -l doare in **CENZURAT** de mine a inceput sa ma injure in statura de admin verificati logo-urile lui WEMEREU aka baiatul cu masina de 100 de milioane si arfe de miliarde, Harta + Ora aproximativ:de_inferno 10:15 Dovezi:dovada ce dovada ca am ban si am iesit din cs, n-am apucat sa fac screen la ban. am permanent oricum. as vrea sa facem o discutie cu cineva de nivel mai inalt decat milogul asta fiindca va asigur eu ca de aia nu aveti succes cu sv si nu sunt multi playeri, fiindca marea majoritate din staff sunt doar moldoveni prosti inculti cu 6 clase si sufera pe sv publice ca au admin, irl nu stiu sa mearga pe strada si nici sa se imbrace. Si mai tin sa mentionez ca daca ma joc normal si fac multe frag-uri pe runda euu fiind 2800 elo top 200 romania, incepe sa-mi sufere ca imi dau viata pe publice, este strict problema mea cum joc si v-am spus favorizeaza jucatorii moldoveanul asta borat care munceste pe 20 de milioane, va rog frumos sa faceti ceva in legatura cu staff-ul. Si da, recunosc inainte sa-mi dea ban l-am injurat de toti mortii si familia si tot fiindca sunt sigur ca puteti verifica demo-ul sa vedeti ce ziceti el in calitate de admin inainte sa fac eu asta si o sa vedeti si in log-uri chat-l cand Legea, copilul ala injura si lui nu ii da nimic, nici gag nimic. si eu am primit perma ban pe motiv de spam mic chat ca sa intelegi cum sta treaba cu baiatu' tigaie :))
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.