Jump to content

jaxiᵘˢᵖ

Premium
 • Posts

  65
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by jaxiᵘˢᵖ

 1. Dupa ce ca sta si afk, vine la mine si imi sufera ca stau eu afk (haha) si ca nu ii schimb tagul (da ce ar fi sa stam in fiecare minut si sa schimbam tagurile la fiecare care nu ar trebui sa apara). Aceasta cerere nu are niciun sens. O seara frumoasa.
 2. Salut xWrUst_, aici nu e camera de reclamatie staff go si in al doilea rand, tagurile se modifica automat de la server (la spec nu se modifica, acolo nu este chiar asa important, doar cand joaca e important sa nu faca reclama). Seara frumoasa.
 3. Din jaxi -> in jaxi_usp
 4. Merita o sansa. Succes in continuare.
 5. Ma refeream din partea mea nu a lui Henoix. Mai injurat de asta ti-am dat ban( dupa ce ma injuri, ma mai si minti pe fata) si ai injurat si alti playeri de pe server.
 6. Salut, nu admit sa fiu injurat, nimeni nu accepta sa fie injurat, ban. Oamenii te roaga sa iti dai mic mai usor tu incepi sa ii injuri( foarte bine te-au rugat doar, de acolo vezi tu), vezi ca eu ti-am dat ban pe motiv suferinte nu injurii si vezi ca ai injurat( asta ai spus tu: "taci in **CENZURAT** mea jaxi bagami-as **CENZURAT** in mata" ) nu mai minti, invata sa intelegi motivele si sa faci o reclamatie. Revizuieste-ti comportamentul. Aceasta reclamatie nu are rost.
 7. Salut, a trecut timpul dintre cereri, asa ca nu se pune acest motiv. O zi frumoasa.
 8. Nume: [numele tău real] : Matei Vârstă [minim 14]: 17 Nick: [numele tău de pe server]: jaxi Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199172774577/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_1:1:606254424 Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/server_info/go.usp.ro:27015/top_players/?query=jaxi Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: https://imgur.com/a/oGD08Fs Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu]: da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [https://facebook.com/uspromania da/nu]: da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [https://gametracker.com/clan/uspromania da/nu + nume]: da Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume]: da + jaxi#2334 Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu]: da Ai citit regulamentul?: Cel mai probabil că nu. Grad admin actual: Co-Owner O sugestie pentru server? : Este un server, in care merita sa joci.
 9. Nume: [numele tău real] : Matei Vârstă [minim 14]: 17 Nick: [numele tău de pe server]: jaxi Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199172774577/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_1:1:606254424 Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/server_info/go.usp.ro:27015/top_players/?query=jaxi Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: https://imgur.com/a/oGD08Fs Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu]: da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [https://facebook.com/uspromania da/nu]: da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [https://gametracker.com/clan/uspromania da/nu + nume]: da Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume]: da + jaxi#2334 Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu]: da Ai citit regulamentul?: Cel mai probabil că nu. Grad admin actual: Trusted O sugestie pentru server? : Este un server, in care merita sa joci.
 10. Merita o sansa. Succes in continuare.
 11. Salut, eu nu vad rostul acestei reclamatii, deoarece banul a fost dat doar pentru 10 min, daca era permanent mai ziceam, dar asa nu are niciun sens. Parerea mea, acum sa vedem si ce spune domnul admin stevie.
 12. Nume: [numele tău real] : Matei Vârstă [minim 14]: 17 Nick: [numele tău de pe server]: jaxi Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199172774577/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_1:1:606254424 Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/server_info/go.usp.ro:27015/top_players/?query=jaxi Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: https://imgur.com/a/YqHSvuh Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu]: da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [https://facebook.com/uspromania da/nu]: da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [https://gametracker.com/clan/uspromania da/nu + nume]: da Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume]: da Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu]:da + jaxi#2334 Ai citit regulamentul?: Cel mai probabil că nu. Grad admin actual: Moderator O sugestie pentru server? : Este un server, in care merita sa joci.
 13. Merita o sansa. Succes in continuare.
 14. 1.Nume: jaxi *2.Varsta: 17 *3.Gradul actual: Helper *4.Gradul dorit: Moderator *5.De ce doresti acest grad: Pentru că sunt activ pe teamspeak și vreau să ajut comunitatea USP cu server-ul de TeamSpeak3. *6.Cu ce ai ajutat serverul de TeamSpeak3: Pai am fost activ pe teamspeak in fiecare zi și am fost la datorie când un membru de pe ts a întâmpinat probleme. *7.O propunere pentru server: Deocamdată nu am nicio propunere de zis, dar poate pe viitor voi reveni cu propuneri pentru server-ul de ts.
 15. Activitate ok, dar comportamentul nu este ok, așa cum a zis și Sacâz și eu ți-am dat de mai multe ori gag, mute și tu în continuare aveai același comportament.
 16. Aici pe la jumatea hartii se vede. Parerea mea si raportarile altora.
 17. http://fastdl.csgo-panel.ro/98003706-86f6-4e13-9c7d-2e26c4ecabdf/csgo/demos/de_inferno-101922-155049.dem
 18. Buna ziua acum doua zile sola te-am intrebat daca ai cont main, raspunsul tau a fost ca nu,dupa aceea te-am intrebat inca o data daca ai si tu mi-ai dat un cont cu vac ban pe el, baietii mi-au raportat de fiecare data pe [email protected] precum ca ai avea aim, eu m-am uitat pe tine si am observat ceva aim si am considerat ca esti cam suspect, acum vedem si parerea altor admini si a lui Angrry. Multumesc si succes la unban daca este cazul.
 19. Nume: [numele tău real] : Matei Vârstă [minim 14]: 17 Nick: [numele tău de pe server]: **INTERZIS** Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199172774577/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_1:1:606254424 Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/server_info/go.usp.ro:27015/top_players/?query=**INTERZIS** Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: https://imgur.com/a/YqHSvuh Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu]: da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [https://facebook.com/uspromania da/nu]: da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [https://gametracker.com/clan/uspromania da/nu + nume]: da Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume]: da Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu]:da + **INTERZIS**#2334 Ai citit regulamentul?: Cel mai probabil că nu. Grad admin actual: Moderator O sugestie pentru server? : Este un server, in care merita sa joci.
 20. Nume: [numele tău real] : Matei Vârstă [minim 14]: 17 Nick: [numele tău de pe server]: **INTERZIS** Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199172774577/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_1:1:606254424 Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/server_info/go.usp.ro:27015/top_players/?query=**INTERZIS** Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: https://imgur.com/a/YqHSvuh Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu]: da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [https://facebook.com/uspromania da/nu]: da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [https://gametracker.com/clan/uspromania da/nu + nume]: da Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume]: da Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu]:da + **INTERZIS**#2334 Ai citit regulamentul?: evident ca nu l-am citit Grad admin actual: Moderator O sugestie pentru server? : Este un server, in care merita sa joci.
 21. Nume: [numele tău real] : Matei Vârstă [minim 14]: 17 Nick: [numele tău de pe server]: **INTERZIS** Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199172774577/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_1:1:606254424 Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/server_info/go.usp.ro:27015/top_players/?query=**INTERZIS** Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: https://imgur.com/a/YqHSvuh Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu]: da Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [https://facebook.com/uspromania da/nu]: da Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [https://gametracker.com/clan/uspromania da/nu + nume]: da Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume]: da Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu]:da + **INTERZIS**#2334 Ai citit regulamentul?: evident ca nu l-am citit Grad admin actual: Moderator O sugestie pentru server? : Este un server, in care merita sa joci.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.