Sari la conținut

FANTARES

Member
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de FANTARES

  1. FANTARES

    FANTARES

    PROBABIL mai joc cu cod. Si daca imi faceti o verificare sa vedeti de cand nu am mai jucat cu cod? As mai avea sanse sa joc pe acel server si stiu ca sunt o gramada ,dar m-am obisnuit acolo si imi palce foarte mult. Si asta se vede pt ca ma zbat de cateva luni sa joc din nou pe server.
  2. FANTARES

    FANTARES

    Pai da ,dar am vazut ca sa resetat si in plus aveam 2 luni ban. Va rog!!! Nu am jucat cu coduri
  3. FANTARES

    FANTARES

    Mi-am luat ban pe nedrept pentru ca nu am facut nmk. Pur si simplu mi-a dat ban nush de ce.
  4. FANTARES

    FANTARES

    toeke zice daca o sa imi dea unban sau nu
  5. FANTARES

    FANTARES

    Mi-a facut placere sa joc 200 si ceva de ore pe server. Good bye
  6. FANTARES

    FANTARES

    Cat va dura pana va spune? sti cumva?
  7. FANTARES

    FANTARES

    Imi dati unban????
  8. FANTARES

    FANTARES

    O sa imi daati unban? VA rog..... nu o sa mai joc cu coduri pe serverul asta. Nu am alt server preferat decat pe asta. Trebuia macar o advertizare dar na ce sa intamplat sa intamplat si va rog din suflet sa imi da-ti unban.
  9. FANTARES

    FANTARES

    Imi cer scuze ca am jucat cu coduri. Nu o sa mai joc nu este cam mult 2 luni/ si de ce vrei permanent ? plz este singurul server care pot juca te rog da-mi unban):
  10. FANTARES

    FANTARES

    Salut sunt Alex si am luat azi ban pe server. Din pacate am jucat cu coduri. Promit ca nu o sa se mai intample si as vrea unban pentru ca este singurul server ca joc.
  11.  

    Salut sunt Alex. Am luat ban pe server poti sa imi dai unban? te tog am facut o prostie mare sa joc cu cheats Promit ca nu o sa se mai intample

     

  12. Salut sunt Alex. Am luat ban pe server poti sa imi dai unban? te tog am facut o prostie mare sa joc cu cheats Promit ca nu o sa se mai intample

     

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.