Sari la conținut

Dizzey >OLD.USP.RO<

Member
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre Dizzey >OLD.USP.RO<

  • Dată Naștere 26.11.2004

Vizitatori Recenți Profil

376 citiri profil

Realizările lui Dizzey >OLD.USP.RO<

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Insigne recente

1

Reputație Comunitate

  1. PRO Activa in fiecare zi , parerea mea este ca ti-ai facut bine datoria de Helper is meriti un Up!
  2. 1. Numele tau: Jalavu Stefan-Andrei 2. Cateva cuvinte despre tine: Salut, ma numesc Stefan , sunt din Fossano/Italia si am varsta de 16 ani . Ma consider o persoana prietenoasa, amuzanta si cu bunul simt. 3. Profilul tau de Steam: https://steamcommunity.com/id/dizzey2004/ 4. Link de la profil / poza cu orele de pe server: https://csgo-panel.ro/profiles/76561199069043343/0/?search=1/ 5. Ai experienta in adminat?: Da , consider ca am experienta in Adminat. 6. Cat timp poti petrece pe server?: In acest timp imi pot oferi 4-5h pe server . 7. De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: Vreau sa ma alatur STAFF-ului deoarece imi ofer tot timpul jucand pe server si mi-ar placea sa ajut pe cineva la nevoie . 8. Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Da , detin OBS Studio. 9. Ai citit regulamentul ?: vreau helper. 10. Alte detalii: Alte detalii nu mai am de precizat , va urez o zi buna in contiunare!
  3. Salut , nu mai am orele pe care le aveam , s-au resetat .
  4. 1. Numele tau: Jalavu Stefan-Andrei 2. Cateva cuvinte despre tine:Salut, ma numesc Stefan , sunt din Fossano/Italia si am varsta de 16 ani . Ma consider o persoana prietenoasa, amuzanta si cu bunul simt. 3. Profilul tau de Steam: https://steamcommunity.com/id/dizzey2004/ 4. Link de la profil / poza cu orele de pe server: https://csgo-panel.ro/profiles/76561199069043343/0/?search=1/ 5. Ai experienta in adminat?:Da , consider ca am o experienta destul de buna in adminat. 6. Cat timp poti petrece pe server?: in jur de 3-4h in timpul saptamanii iar in weekend chiar si 5h 7. De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: Vreau sa ma alatur STAFF-ului deoarece imi ofer tot timpul jucand pe server si mi-ar placea sa ajut pe cineva la nevoie . 8. Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Da , detin OBS Studio. 9. Ai citit regulamentul ?: vreau helper 10. Alte detalii: Alte detalii nu mai am de precizat , va urez o zi buna in contiunare!
  5. 1. Numele tau: Jalavu Stefan-Andrei. 2. Cateva cuvinte despre tine:Numele meu este Stefan , am 16 ani si locuiesc in Fossano/Italy , imi place foarte mult gaming-ul. Sincer eu ma consider o persoana de treaba care stie de gluma. 3. Profilul tau de Steam: https://steamcommunity.com/id/dizzey2004/ 4. Link de la profil / poza cu orele de pe server:OLD :: OLD :: Player :: Dizzey >OLD.USP.RO< (csgo-panel.ro) 5. Ai experienta in adminat?: Sincer sa fiu nu , dar vreau sa incerc ceva nou si imi asum toata responsabilitatea. 6. Cat timp poti petrece pe server?: In jur de 3-4 ore in cursul saptamani iar in weekend chiar 5-6 ore . 7. De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: Vreau sa ofer un ajutor STAFF-ului si server-ului. 8. Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Da , folosesc OBS Studio. 9. Ai citit regulamentul ?: Da , ''vreau helper''. 10. Alte detalii: Nu mai am nimic de precizat , multumesc pentru timpul acordat !
  6. 1. Numele tau ( din joc ) : Dizzey>OLD.USP.RO< 2. Profilul tau de steam: Dizzeu>OLD.USP.RO< 3. SteamID: https:/steamcommunity.com/profiles/76561199069043343 4. Numele Adminului care ți-a dat ban: Console. 5. Motiv: Eu cred din cauza ca am schimbat de prea multe ori sky-ul din comanda !sky care este disponibila pe server. 6. Dovada: 7. Alte detalii: Eu cu cheat-uri nu joc , inainte de a lua ban imi faceam skin-urile , dupa am vazut comanda !sky in chat si am spus sa o incerc si am schimbat de 3 ori , dupa am primit ban.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.