Sari la conținut

Șubz

Veteran
  • Număr conținut

    104
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    5

Șubz a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 10 2023

Șubz a avut cel mai apreciat conținut!

Vizitatori Recenți Profil

973 citiri profil

Realizările lui Șubz

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well
  • Collaborator
  • Dedicated Rar
  • First Post
  • One Year In

Insigne recente

52

Reputație Comunitate

  1. "ba da aveti pareza sau ceva delay ca la live-uri?" ... n-a scris Url un motiv prea precis, se mai intampla. Parerea mea e ca gag-ul a fost meritat.
  2. Șubz

    Absenta Subz

    Salut,odata cu venirea toamnei in loc sa pice frunzele din copaci pica activitatea mea de pe server,ca na ... scoala o sa imi ocupe majoritatea timpului pe care o sa il am. Voi mai intra in weekend-uri si vacante.
  3. Șubz

    unban enricke

    Nimeni nu e obligat sa faca pc check inainte de acordarea banului,iar demo-urile se fac automat la sfarsitul hartii si sunt publicate pe serverul de discord. Asteptam sa puna faza/fazele care l-au determinat sa-ti acorde banul.
  4. Șubz

    cerere helper

    ai activitate buna
  5. Șubz

    Cerere UP

    activ si responsabil
  6. Nu am stat sa citesc si raspunsurile celorlalti admini,asa ca e posibil sa repet ce au spus si ei. Intr-adevar,din ce ai scris la detalii,mi se pare prea strict si prea exagerate deciziile lui wh0watch,dar totusi nu a facut nimic altceva decat sa aplice sanctiunile prezente in regulament(,dar cum am mai spus,cu un nivel de strictete prea ridicat).Si nu mi se pare normal sa fie cineva sanctionat pentru folosirea cuvantului "cuc".Cat despre partea cu amenintarile nu pot sa ma pronunt deoarece nu prea am stat cu el pe server,sau daca stateam eram in echipe diferite...Acum asteptam raspunsul celorlati admini si al lu' big boss.
  7. Șubz

    Cerere Up Denis97

    activ si responsabil
  8. Șubz

    Cerere UP Andrew.

    activ si responsabil
  9. Șubz

    retragere sweety

    Mulțumim pentru implicare!
  10. Șubz

    Cerere up husH

    activ si responsabil
  11. Șubz

    [Cerere unban] blec

    ATENȚIE! Aveți dreptul la cerere de unban doar în maxim 24 ore [1 zi] de la data primirii banului. Adminii nu pot ține dovezile la infinit. O cerere făcută după 24 de ore va fi respinsă și singurul mod prin care puteți primi unban va fi prin donație. Doar zic si eu
  12. Șubz

    Absent

    NIci nu stiu cu ce sa raspund ... spor la ... la ce ... nush ...
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.