Sari la conținut

apolo17261

Member
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

168 citiri profil

Realizările lui apolo17261

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. apolo17261

    cerere unban

    la faza din market am primit info,l am auzit pe ala cand o trecut in stanga,de aia dupa ce am facut primul strafe m am dus repede dupa perete pentru ca nu ma asteptam sa fie acolo,dupa i-am facut repick si l am batut,dupa m am dus pe site,l am auzit pe ala in dreapta si l am batut,l am auzit pe unu ca venea din market,celalalt era in short,am primit fake info ca e aps si fix cand m am uitat aps am murit din short,asta o fost faza=),am dat la verificat pc-u lui BogdanLord si o vazut ca nu e nimic nici unde,daca nu stii sa joci nu comenta despre altii ca e urat..
  2. apolo17261

    cerere unban

    l-am citit....dar nu mai zic nimic=))aparent daca faci mai multe kill-uri iei ban=))
  3. apolo17261

    cerere unban

    MODEL [copiază și completează-l într-un topic nou] Nick: [numele tău de pe server] zen Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561198365935176/ Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_0:0:202834724 Link ban Sourcebans: [https://go.bans.ro] https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:202834724&advType=steamid&Submit Ore jucate pe server [link gametracker]: https://www.gametracker.com/player/zen/go.usp.ro:27015/ Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu] da Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume] da,am intrat! (zen#8125) Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu] da Ai citit regulamentul?: da,l-am citit! Descrie situația: Am intrat in cs,am intrat sa fac niste boti(map aim_botz),am facut in jur de 500-600,am dat disconnect,dupa care am dat ca de obicei connect go.usp.ro,am intrat,prima mapa a fost overpass,dupa care un admin a schimbat pe mirage,am intrat la tero,am ajuns undeva la 9-2 daca nu ma insel,eram pe primul loc cu un scor destul de bun zic eu(16 cu 2)cand brusc ma deconecteaza si am vazut ca am luat ban pe motiv de wallhack. Harta + Ora aproximativ: harta mirage,ora aproximativa 9:40 Dovezi: Pot oferii partajare/live discord unui admin pentru verificarea pc-ului,am screenshot la consola cu adminul care m-a banat,si motivul,daca exista cumva un demo la meci as vrea sa il vizonez cu un admin si sa explic fiecare kill sau dead in parte!
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.