Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

mgROCKSTAR old.usp.ro

Member
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  24 [ Donate ]

Community Reputation

2 Beginner

Recent Profile Visitors

57 profile views
 1. mgROCKSTAR old.usp.ro

  Pro Destul de activa si de treaba.
 2. mgROCKSTAR old.usp.ro

  Cum, ma comport? si in plus nu te-am vazut in viata mea pe sv
 3. mgROCKSTAR old.usp.ro

  1. Numele tau ( real ) : Madalin Gabriel. 2. Numele tau ( din joc ) : mgROCKSTAR old.usp.ro. 3. Profilul tau de Steam: https://steamcommunity.com/id/Madalin16yo/ 4. SteamID: STEAM_0:0:506807488 5. Primele 7 cifre din CNP: 5050818 6. Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Madalin, locuiesc in orasul Braila si am varsta de 16 ani. Despre mine pot spune ca sunt un baiat glumet, serios si foarte atent la ceea se intampla in jur. 7. Ai experienta in adminat?: Da, am cateva luni de experienta in spate. 8. Link de la profil / poza cu orele de pe server: https://imgur.com/a/KEeeT5T / https://old.csgo-panel.ro/ore/index.php?type=name&search=mgRockstar 9. Cat timp poti petrece pe server?: In general pot petrece pe server undeva la 3-4 ore pe zi, dar acum cateva zile am avut niste probleme si nu am putut fi activ. 10. De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: Doresc sa ma alatur STAFF-ului deoarece imi place foarte mult serverul dar si playerii de pe acesta. In al doilea rand vreau sa fac parte din acest STAFF pentru a ajuta cat mai mult serverul. 11. Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Da. 12. Ai citit regulamentul ?: vreau helper. 13. Alte detalii: Multumesc pentru timpul acordat.
 4. mgROCKSTAR old.usp.ro

  1. Numele tau ( real ) : Gabriel Madalin. 2. Numele tau ( din joc ) : mgROCKSTAR 3. Profilul tau de Steam: https://steamcommunity.com/id/Madalin15yo/ 4. SteamID: STEAM_0:0:506807488 5. Primele 7 cifre din CNP: 5051008 6. Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Madalin, locuiesc in Braila si am varsta de 16 ani. Ma consider un baiat glumet, serios si foarte atent la ce se intampla in jur. 7. Ai experienta in adminat?: Da, am experienta. 8. Link de la profil / poza cu orele de pe server: https://imgur.com/a/GN9WPmG 9. Cat timp poti petrece pe server?: Pot petrece in jur de 4-6 ore pe zi. 10. De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: Am dorit sa ma alatur STAFF-ului deoarece este unul destul de matur si ma consider pregatit pentru a face parte din acesta. 11. Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Da, am OBS. 12. Ai citit regulamentul ?: Da, coca-cola. 13. Alte detalii: O seara/zi buna!
 5. mgROCKSTAR old.usp.ro

  1. Numele tau ( real ) : Gabriel Madalin. 2. Numele tau ( din joc ) : mgROCKSTAR 3. Profilul tau de Steam: https://steamcommunity.com/id/Madalin15yo/ 4. SteamID: STEAM_0:0:506807488 5. Primele 7 cifre din CNP: 5051008 6. Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Gabriel Madalin, locuiesc in Braila, am varsta de 16 ani. Ma consider un baiat glumet, serios si foarte atent la ce se intampla in jur. 7. Ai experienta in adminat?: Da, am experienta. 8. Link de la profil / poza cu orele de pe server: https://imgur.com/a/Ru0dJaX 9. Cat timp poti petrece pe server?: Pot petrece in jur de 4-6 ore pe zi. 10. De ce ai vrea sa te alaturi STAFF-ului?: As dori sa ma alatur STAFF-ului deoarece este unul destul de matur si ma consider pregatit pentru a face parte din acesta. 11. Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezi?: Da, am OBS. 12. Ai citit regulamentul ?: Da, coca-cola. 13. Alte detalii: O seara/zi buna!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.